BLAGDANSKA POSLASTICA

Nakon dvije godine ponovno na malim ekranima: Marijana Batinić pridružila se poznatom trojcu i otkrila detalje sa seta

03.12.2021 u 20:41

Bionic
Reading

Stižu blagdani, a uz njih dolazi i božićno izdanje RTL-ova poznatog kulinarskog showa čije je snimanje u tijeku, a već uigranom žiriju u novoj sezoni pridružila se omiljena voditeljica Marijana Batinić

Već poznati kulinarski trio Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček jedva su dočekali snimanje nove sezone RTL-ova showa prigodna imena 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', a u novom izdanju dobili su pojačanje te su popularnu RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić srdačno dočekali.

'Vratili smo se na set, a to nam je isto kao da smo se vratili doma. Mi smo kao obitelj i lijepo nam je, dobro se slažemo i stalno družimo. A Marijana je odlična, super voditeljica, velika profesionalka i brzo se uklopila u našu rutinu. Atmosfera je stvarno fantastična!', otkriva Ivan Pažanin dok je Marijana Batinić posebno uzbuđena zbog povratka pred kamere.

'Povratak na set nakon gotovo dvogodišnje pauze prošao je u idiličnoj atmosferi kako i dolikuje adventskom razdoblju. Snimanje je veselo, kandidati su zabavni i opušteni, a zahvaljujući televizijskoj magiji imamo tu čast da nam se blagdansko ozračje ukaže nešto ranije nego ostalima. Pa tko bi se bunio protiv toga?' izjavila je ističući zabavan koncept emisije.

  • +7
Marijana Batinić Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Vesela ekipa emisije 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' u sastavu Marijane Batinić, Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka pravo je društvo za nadolazeće blagdane, a nova sezona božićne kulinarske emisije gledatelje očekuje uskoro na RTL-u