GRACIE ELLIOTT TEEFEY

Ona je njezina najdraža pratnja na crvenom tepihu: Selena Gomez na dodjelu stigla sa 20 godina mlađom sestrom

11.01.2023 u 12:50

Bionic
Reading

Nakon kratkog odmora u Meksiku, gdje je dočekala 2023. godinu s Nicolom Peltz, Brooklynom Beckhamom i njihovim povećim društvom, dobro raspoložena Selena Gomez stigla je na dodjelu Zlatnih globusa

Baš kao što je to napravila 2019., kada je sestricu povela na premijeru 'Snježnog kraljevstva 2', 30-godišnja Selena Gomez i na dodjeli Zlatnih globusa pojavila se u društvu devetogodišnje Gracie, koja nije krila oduševljenje crvenim tepihom.

Odjevena u crnu Valentino Haute Couture haljinu s dramatičnim ljubičastim rukavima, Selena Gomez je bila jako dobro raspoložena te je okupljenim fotografima pozirala nasmijana, a potom joj se u poziranju pridružila i mlađa sestra odjevena u zlatnu haljinu, zlatne cipelice s niskom potpeticom te šljaštećom zlatnom torbicom.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Inače, riječ je o modnim znalcima dobro poznatoj torbici - Prada Cleo satenskoj torbici s kristalima čija je cijena oko 3600 eura.

S BECKHAMOVIMA NA JAHTI

Selenu Gomez u ovako opuštenom izdanju već dugo nismo vidjeli, a za dobro raspoloženje 'krivi' su, očito, novi prijatelji

Pogledaj galeriju

Iako je razlika u godinama između dviju sestara iznosi čak 20, njih se dvije odlično slažu, a Selena je iznimno ponosna na svoju mlađu nasljednicu, koju je Selenina majka Mandy Teefer dobila u svom drugom braku, s Brianom Teeferom.