Kate young

Omiljena stilistica slavnih otkrila tajnu njihovih besprijekornih izdanja na crvenom tepihu

05.01.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Slavna stilistica Kate Young, među čijim se brojnim klijentima nalaze dame s holivudske A-liste poput Selene Gomez i Margot Robbie, zna ponešto o tome što se događa iza kulisa (i ispod) svakog izgleda na crvenom tepihu

Jedna od najtraženijih stilistica u protekloj godini kreirala je mnoštvo pamtljivih izdanja, u rasponu od oskarovskog izdanja Ume Thurman u košulji i suknji do barbiecore looka postignutog Valentinovim komadima viđenog na Seleni Gomez tijekom gostovanja u showu Saturday Night Live.

Posao modnog stilista, kako su i prije nje istaknuli brojni kolege, nije tako glamurozan kako bi brojni mogli pomisliti. ‘Toliko toga se vrti samo oko dostave. Odjeća dolazi sa svih strana svijeta, tako da nas zaglavljeni paketi često izbace iz tračnica’, priznaje Young.  

Kate Young Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Sve što odabere za svoje slavne klijentice ne dolazi uvijek s visokom cijenom i potpisom renomiranih brendova. Young rado prihvaća i puno jeftinije opcije, a najbolji primjer za to je prošlogodišnji look Selene Gomez u ružičastom Mangovom odijelu kojim je brojne podsjetila na kultno izdanje prve dame Amerike i modne ikone Jackie Kennedy.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

‘Pri kreiranju stajlinga uvijek se trudim uključiti mlade, neafirimirane dizajnere i pristupačnije brendove jer je to način na koji se većina žena odijeva. Naglasak je oduvijek na dobroj garderobi, a ne na savršenom izgledu’, ističe slavna stilistica koja je nedavno udružila snage s Bare Necessitiesom, američkim brendom donjeg rublja za oblikovanje tijela bez kojeg su lookovi na crvenom tepihu gotovo nezamislivi.

Gaćice bez poruba, grudnjak bez naramenica, bodi za oblikovanje tijela, torbica sa šivaćim priborom uz steamer glačalo i maramice za skidanje mrlja s odjeće šest su esencijalnih komada bez kojih Kate Young, kao i brojni drugi stilisti, ne kreću kreirati izdanja zvijezda za hod crvenim tepihom.