nikad se ne odvajaju

Ona je njegova stijena: Lidija Kovač ponosno je stajala uz svog Mišu na splitskom koncertu

06.06.2022 u 10:17

Bionic
Reading

Kralj estrade u nedjelju navečer u Splitu je održao koncert za pamćenje nazvan 'Samo nas nebo rastaviti može', na koji je prema procjenama organizatora stiglo više od 25 tisuća ljudi. Često je znao isticati kako mu je treća supruga vratila volju za životom i veselje, a od nje se od kad su postali par, nikad ne odvaja. Tako je bilo i na sinoćnjem spektakularnom nastupu

Legenda hrvatske estrade u svakom svom intervjuu spominje suprugu i koliko mu je ona donosi radosti te koliki mu je oslonac osobito kad ga uhvati bol za sinom Edijem. Sa voljenom Lidijom, Mate Mišo Kovač nedavno se pojavio i na finalu hrvatskog SuperSport Kupa između Hajduka i Rijeke. Par je sjedio zajedno na tribinama na Poljudu, a dirljivo je vidjeti da su se cijelo vrijeme držali za ruke. U Splitu se također nisu odvajali.

Inače, uz suprugu, Miši dane ispunjava i druženje s unukom Elenom, kćerkicom njegove Ivane i njezinog dugogodišnjeg partnera Elvira Hasanhodžića.

Podsjetimo, Mišo se tri puta ženio. Uprvom braku s Ljubicom Komadinom bio je nekoliko godina početkom 70-ih. Nakon što se rastao od Ljubice, upoznao je Anitu Baturinu, Miss teen Jugoslavije koja je također bila na koncertu u Splitu. Sin Edi rodio im se 1975., godine a kći Ivana 1977.

Od Anite se rastao 1996. koju napustio zbog astrologinje Silvije Conte-Calvi Marković, no ta veza nije potrajala. Na koncertu u Zagrebu 1998. godine, upoznao je Lidiju Pintarić.

'Lidiju sam upoznao na svom koncertu u clubu The Best 1998. godine. Imamo kako bih ja to rekao isti svijet koji nas cijeni i koji mi cijenimo. Postoje ljubavni parovi, ali oni imaju dvije duše. Lidija i ja imamo jednu dušu', ispričao je Mišo ranije za Slobodnu Dalmaciju. Vjenčali su se 2002. godine. Lidija je u razgovoru za 24 Express svojedobno ispričala da se u Mišu zaljubila na prvi pogled i rekla da se sva ‘zblesirala’ i da je jedino o čemu je razmišljala bilo da je jako privlači i da ga želi poljubiti. Lidiji je Mišo među ostalim posvetio pjesmu 'Ne dam gušta svitu (Lidija)'.

  • +48
Koncert Mate Miše Kovača u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic

Podsjetimo, iza legendarnog Šibenčanina je teško razdoblje tijekom kojeg je nekoliko puta hospitaliziran zbog zdravstvenih problema, a zbog zaraze koronavirusom je jedno vrijeme primao i kisik, no izgleda da se sada potpuno oporavio.

NASTUP ZA PAMĆENJE

[FOTO] Tražila se karta više: Koncert Mate Miše Kovača u Splitu privukao brojne poznate Hrvate

Pogledaj galeriju