IZ DAVNIH VREMENA

Ona je jedno od najljepših domaćih lica, a na fotografiji iz djetinjstva bilo je jasno da će postati uspješni model

19.04.2021 u 18:00

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić jedna od domaćih najuspješnijih manekenki sa zavidnom inozemnom karijerom, koja je snimanja naslovnica modnih časopisa i hod po pisti posljednjih godina zamijenila brigom o svojim djevojčicama, koje je dobila u braku s nogometašem Mihaleom Mikićem, a uz to je pokrenula i svoj popularni modni brend. Danas se nakratko vratila u vrijeme dok još nije ni sanjala o svojim životnim uspjesima

Nakon deset godina od povlačenja iz manekenstva i vođenja modnog brenda Jolie Petite dizajnerica Ljupka Gojić Mikić uspješno plovi i ugostiteljskim vodama. Prije nekoliko godina vratila se iz Japana, gdje je živjela od 2009. sa suprugom Mihaelom Mikićem, dinamovcem koji je igrao devet godina u klubu Sanfrecce Hirošima i jednu u Shonan Bellmareu. Ondje su ostvarili obiteljski san, a sada žive u Zagrebu sa svoje tri djevojčice: Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom.

Ljupka je svojevremeno otkrila kako je njen put do top manekenke bio težak. U djetinjstvu su joj se djeca rugala i maltretirala jer je nosila naočale, imala razmaknute zube kao i velika usta.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Ipak, s vremena na vrijeme uspješna poduzetnica sjeti se svojih najranijih dana života. 'Oduvijek sam bila odusevljena ponedjeljkom', opisala je najnovije objavljenu fotografiju na kojoj se uz nju nalazi i njezin brat Dado Gojić. Na njoj se vidi kako je Ljupkino lice već tada bilo stvoreno za sve naslovnice koje će nešto kasnije i krasiti, čak i one svjetske, no pratitelji i prijatelji su ipak najviše komentirali sličnost s njezinom srednjom kćeri Milom Amelie.