SIGURNOST JE NAJVAŽNIJA

On je njezin 'vragolasti Denis': Anja Alavanja Viljevac ovako je odlučila zaštititi najmlađeg sina od ozljeda

24.04.2022 u 23:08

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu voditeljica Anja Alavanja Viljevac rado sa svojim vjernim pratiteljima dijeli dogodovštine iz svakodnevice, a osobito one u kojima je glavni lik njezin najmlađi sin Dan

Voditeljica i majka trojice sinova Anja Alavanja Viljevac nasmijala je sve svoje pratitelje s najnovijom dogodovštinom iz dječjeg parkića, u kojem je bila sa svojim najmlađim nasljednikom, jednogodišnjim Danom.

Budući da je maleni, kojeg je Anja dobila u svom drugom braku s Vedranom Viljevcem, očito poprilično aktivno dijete bez ikakvog straha, kako bi mogla u miru biti s njim u parku i kako ne bi trebala skakati na svaki njegov skok, odlučila mu je na glavi ostaviti kacigu.

'Vragolastom Denisu više ne skidam kacigu. Pa se ti sinko penji i spuštaj', napisala je preko fotografije Anja Alavanja Viljevac. Na njoj se vidi kako se maleni Dan, sa zaštitnom kacigom na kojoj su nacrtani slonić i lavić, penje po drvenim stepenicama, spreman na neku novu akciju.

pomno osmišljeni interijer

[FOTO] Poznate dame na otvorenju poslovnice domaćeg brenda nakita: Anja Alavanja Viljevac stigla u najslađem društvu

Pogledaj galeriju

Na drugoj fotografiji Dan se naglavačke spušta niz tobogan, no mama ne mora biti u strahu, jer kaciga je tu da ga zaštiti. Jednogodišnjaci su iznimno znatiželjni i aktivni, pa svi roditelji itekako dobro znaju koliko izazovan zna biti odlazak u park, gdje je sve puno tobogana, vrtuljaka i sličnih sprava, s kojih za njih malene prijete razne opasnosti, pa je ovo uistinu odličan način da dijete prođe bez ozljeda.