mnoge je nasmijala

Anja Alavanja Viljevac ispričala simpatičnu anegdotu s taksistom u Dubrovniku

16.03.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Zahvaljujući raznim angažmanima ali i privatno, voditeljica može uživati u različitim gradovima i zemljama, a sve rado dijeli s ostatkom svijeta. Sada je podijelila simpatičnu crticu s putovanja s juga Hrvatske

Anja Alavanja Viljevac koja je treći put rodila u travnju prošle godine živi pravu idilu. Osim što radi posao koji voli, privatno je sretna i zadovoljna u drugom braku s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, a može se pohvaliti i s kilometrima putovanja. U Dubrovniku je boravila krajem veljače.

'Kaže dubrovački uberovac: 'Baš dobro da ste me nazvali, bar sam se malo maknuo od žene. Tako vam mi, dok sezona ne počne, sjednemo na kavu, pa kako se sunce pomiče, tako i mi, metar po metar za njim.' I mi kao domaći vozači, kad nađemo dobro mjesto na Stradunu, pedometar je u deficitu', opisala je voditeljica.

Anja je iznenadila javnost kad je početkom 2021. godine otkrila da se razvela nakon devet godina braka. Sadašnji suprug osvojio je, izjavila je 'ljudskim osobinama koje se u skladu s njezinom listom životnih vrijednosti'. 'Jedna od prvih stvari koje mi sada padaju na pamet jest lakoća življenja s njim. Vedrina (nomen est omen), optimizam i neiscrpna energija, prisutnost i pouzdanost', otkrila je ranije za .

  • +4
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX