Zimska idila na FOX-u

Omiljeni filmovi na vašim kanalima

10.12.2019 u 16:57

Bionic
Reading

Prosinac je mjesec u kojem rado svoje slobodno vrijeme provodimo uz prijatelje, obitelj, kolege… Advent je već počeo i druženja zasigurno neće nedostajati, stoga vam izdvajamo ponudu najboljih filmskih kanala kako biste svoje vrijeme što kvalitetnije proveli

Božićni filmovi, večeri filmskih komedija, fantastičnih avantura te romantičnih komedija idealna su kombinacija za sve vas koji ćete sljedeći tjedan provesti u toplini svog doma. S dekicom i kokicama, naravno.

NAJBOLJI BOŽIĆNI KOLAČ

9.12. u 16:15h FOX Movies

U blagdansko vrijeme svi uživamo u raznim delicijama. Posebice kolačima. Tko priprema najbolje kolače česta je rasprava, a u ovoj slatkoj komediji dvije srednjoškolske profesorice su rivalstvo u blagdanskom natjecanju u pečenju kolača podignule na novu razinu.

CARSTVO VELIKOG OZA

9.12. u 21:00h FOX Life

James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz i Michelle Williams ispričat će priču o nastanku moćnog, veličanstvenog i fantastičnog Oz-a. Njegovi počeci su bili dosta skromni, a preobražaj iz sitnog mađioničara u velikog čarobnjaka omogućit će mu i transformaciju u boljeg čovjeka. Zvjezdana glumačka postava odvest će vas na putovanje u zemlju iluzija, čarobnjaštva i beskrajne ljepote.

BORAT: UČENJE O AMERIKA KULTURA ZA BOLJITAK VELIČANSTVENO DRŽAVA KAZAHSTAN

10.12. u 21:00h FOX

Sacha Baron Cohen zasigurno je jedan on najvećih komičara današnjice. Za to su zaslužni njegovi satirički likovi poput Ali G-a, Borata i Bruna. Lik novinara iz Kazahstana koji otkriva zapadnu civilizaciju oduševio je gledatelje diljem svijeta i lansirao Cohena među zvijezde. Ovaj film izazvao je mnoštvo burnih reakcija i kontroverzi vezanih za Cohenov humor. Pa čak i od kazahstanskog ministarstva vanjskih poslova.

POVRATAK UBOJICE MEKOG SRCA

11.12. u 21:00h FOX

Umirovljeni profesionalni ubojica Jimmy "The Tulip“ Tudetski, kojeg igra Bruce Willis, lažirao je svoju smrt te vodi potpuno miran život sa suprugom Jill u Meksiku. Međutim, nakon pojave mafijaškog bossa Lazla, za Jimmya, suprugu i njegove prijatelje miran život prestaje i započinje ozbiljan rat sa mađarskom mafijom…

PRAVA LJUBAV

13.12. u 21:00h FOX Life

U 'Pravoj ljubavi' Queen Latifah glumi fizioterapeutkinju Leslie koja dobiva posao života kada joj pacijent postane ozlijeđena NBA zvijezda. Vratiti NBA zvijezdu u top formu je bio manji problem…Što napraviti kada se zaljubiš u pacijenta i kada je njemu zanimljivija tvoja najbolja prijateljica? Leslie će napraviti apsolutno sve!