novo pojačanje

Omiljena radijska voditeljica stiže na male ekrane

Irina Čulinović

Irina Čulinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

'Život priča priče' nova je emisija na Novoj TV koja će obrađivati širok spektar socijalnih i društvenih tema. Svaka emisija gledatelje će upoznati s nevjerojatnim ljudima i njihovim životnim pričama te probuditi u njima snažne emocije, a voditeljska uloga pripala je radijskoj voditeljici i uspješnoj poduzetnici Irini Čulinović, koju je šire gledateljstvo upoznalo i kroz 'Celebrity MasterChef'

Brojne ljudske sudbine koje će ovdje biti ispričane gledatelje će ostaviti bez teksta, a upoznat će nas između ostalih s hrabrim pojedincima, borcima koji će svojim primjerom pokazati da je čovjek u stanju prebroditi sve probleme. Dok se smijeh i suze isprepliću, podsjetit ćemo se što je zapravo najvažnije u životu, a to je ljubav, stoji u priopćenju.

Uspješna poduzetnica i radijska voditeljica Irina Čulinović vodit će emisiju uz Dorijana Elezovića.

Osim voditeljskog angažmana, 41-godišnja Irina ima konzultantsku tvrtku koja radi na projektima za farmaceutske kompanije te je vrlo često glas u radijskim i TV reklamama. Nekadašnja uspješna kandidatkinja 'Celebrity MasterChefa' majka je 12-godišnjeg sina Karla.

'Opalim si šamar svaku večer prije spavanja jer svoju majčinsku ulogu stalno preispitujem. Naš se odnos temelji na kantama ljubavi kojima se svakodnevno zalijevamo, dopuštenim glupostima koje su uobičajeno zabranjene, spontanim izletima, izmišljenim igrama, isprepletenim tijelima u noći, u sredini kojih je i jedno pseće. Karlo je moj broj jedan. Svi i sve ostalo ide poslije njega', izjavila je ranije za Večernji list.

Irina Čulinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

U prvoj epizodi emisije 'Život priča priče' gledatelji će vidjeti priču Jovanke Koprek iz Kutine koja je u potrazi za svojom sestrom Jasminom, koju je zadnji put vidjela kada je imala samo deset godina, odnosno prije 34 godine. Jasmina je posvojena i odvedena u Švicarsku. Sve što Jovanka želi je vidjeti kako izgleda, saznati kakav život vodi, a spremna je i na mogućnost da ju sestra ne želi upoznati. Ekipa emisije 'Život priča priče' pronašla je Jasminu u gradiću Sempach u Švicarskoj, poznata je adresa na kojoj živi te radno mjesto. Ekipa emisije uputit će se do nje. Hoće li doći i do susreta davno izgubljenih sestara, gledatelji imaju priliku saznati u prvoj epizodi emisije 'Život priča priče'.

Druga priča upoznat će nas s Karmen Soldo, učiteljicom razredne nastave, koja iza sebe ima 30-godišnju praksu u području pedagogije. Sa svojim učenicima postiže nevjerojatne rezultate na području matematike. Također je voditeljica dramske i plesne skupine. Petnaestak godina provodi projekt 'Dobro je činiti dobro' te potiče djecu na humanitarne akcije i produbljuje njihov senzibilitet prema starijima i djeci s poteškoćama u razvoju. Njezin posao za nju je radost i neprestano otkrivanje. Škola joj je drugi dom, a učenici su njezini cvjetovi za koje nastoji biti sunce. Bit će zanimljivo vidjeti koje iznenađenje će ovoj učiteljici prirediti njezini učenici. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!