odobrio harry styles

Olivia Wilde podijelila recept za specijalni dressing za salatu zbog kojeg je Jason Sudeikis 'puknuo'

19.10.2022 u 11:48

Bionic
Reading

Olivia Wilde utjehu od propalog braka i medijske posvećenosti novoj vezi pronalazi u knjigama. Ovih dana u ruke je uzela knjigu Nore Ephorn koja tematizira rastavu braka. Osim dijeljenja iskustva teških životnih razdoblja, Olivia je podijelila i recept za dressing koji rado sprema svojim voljenima

Olivia Wilde i Jason Sudeikis prolaze kroz tešku rastavu braka. Muška strana jako je povrijeđena te, prema navodima dadilje, često plače. Iako je bivši par Wilde-Sudeikis demantirao sve izjave dadilje, istina je vjerojatno negdje na sredini. Prema navodima dadilje, Sudeikisa je posebno povrijedilo kada je vidio da njegova bivša ljubav priprema njegov obožavani dressing za salatu novom odabraniku.

Olivia Wilde podijelila je na Instagram profilu nekoliko stranica knjige 'Heartburn' američke autorice Nore Ephorn. Knjiga govori o rastavi braka same autorice, a sam tekst koji je Wilde podijelila ukazuje da prolazi kroz teško razdoblje.

'Ako ispričam priču, mogu vas nasmijati, a radije bih da se vi meni smijete nego da me sažalijevate. Jer ako ispričam priču, ne boli toliko. Jer ako ispričam priču, mogu nastaviti s njom', stoji u tekstu knjige.

  • +6
Olivia Wilde i Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Osim dirljivog dijela o shvaćanju pisanja o bolnim trenucima, na dnu stranice nalazi se i recept za dressing za salatu. Taj famozni dressing izazvao je prave ljubomorne scene Olivijinog bivšeg partnera jer mu je teško palo da će novi odabranik kušati to jelo.

Za dressing je potrebno:

  • Dvije žlice senfa
  • 2 žlice dobrog crvenog vinskog octa
  • 6 žlica maslinovog ulja

Napravite ovako:

Pomiješajte 2 žlice senfa s 2 žlice dobrog crvenog vinskog octa. Neprestano miješajte vilicom te polako ulijevajte 6 žlica maslinovog ulja dok dressing ne postane gust i kremast.

Dressing će se savršeno sljubiti uz salate poput rikule, potočarke i endivije.