ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Odmor iz snova Nine Badrić: Luksuzno ljetovanje na jahti ruskog tajkuna

11.09.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Naša pjevačica i dalje uživa u odmoru s prijateljicom Aleksandrom Melničenko, s kojom plovi na 142,8 metara dugačko brodu Sailing Yacht A. Riječ je o jahti koja se proteže na osam katova, ima heliodrom, dizajnirao ju je slavni Phillipe Starck te se procjenjuje na 360 milijuna funti

Sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, nekadašnjom beogradskom manekenkom i pjevačicom Aleksandrom Melničenko, Nina Badrić i ovo ljeto provodi odmor.

Naša pjevačica prije nekoliko godina s Aleksandrom i njezinim suprugom Andrejom Melničenkom boravila je na St. Bartsu, a sada s njima uživa na čak dvije njihove luksuzne jahte ploveći Mediteranom.

  • +23
Luksuzne jahte ruskog bogataša Andreja Melničenka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako isprva nije željela otkriti s kim ljetuje i gdje, maleni detalji ubrzo su otkrili da je Nina ponovno gošća bračnog para Melničenko. Ruski biznismen, industrijalist koji se bavi energetikom i gnojivima, s 11 milijardi funti na računu spada među najbogatije ljude u Rusiji, ali i svijetu, Ninu je ugostio na njihovoj novoj jahti Sailing Yacht A.

The biggest sailing yacht in the world #yacht #sailingyacht #sailingyachta #drone #dji

Objavu dijeli Matthieu Simon (@matsimon38)

Naime ove godine Melničenko je svojem popisu nekretnina i pokretnina pridodao novu jahtu, a ovoga puta odlučio se za Sailing Yacht A dugu 142,8 metara. Zbog svoje dužine dospjela je na deveto mjesto najvećih superjahti, Philippe Starck bio je zadužen za njezin dizajn, a procjenjuje se na 360 milijuna funti. Ima osam katova i heliodrom, a na njoj može uživati čak 20 gostiju, dok su uz njih 54 člana posade.

#amazingtime❤️ SY A ❤️

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Ova jahta je posebna i po tome što ima tri jarbola, od kojih je najveći visok 100 metara, a navodno se uz pomoć podmorske čahure s jahte može promatrati morsko dno. Obje jahte plove pod zastavom Bermuda.

#perfectsunday 😄☔️🙌🏻🙏🏻

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Godine 2008. Melničenko je kupio svoju prvu jahtu - Motor Yacht A dugu 119 metara, koja se procjenjuje na nevjerojatnih 240 milijuna funti, a dizajnirao ju je također Philippe Starck. Zauzela je visoko 21. mjesto na popisu najvećih superjahti i može primiti 14 gostiju, za čiju se sigurnost i udobnost brinu čak 42 člana posade.

Upravo je ovog ljeta Melničenko s obitelji i prijateljima prvi put uživao u 'duplom' krstarenju, jer jahte plove zajedno, na tek nekoliko metara udaljenosti. Nova jahta, na kojoj uživa ženski dio, trenutno je usidrena u jednoj od uvala otoka Ibize, gdje Nina Badrić i Aleksandra Melničenko provode dane uživajući na suncu, dok su noći rezervirane za dobar provod. Motor Yacht A trenutno se nalazi u Cartageni.

#aboutlastnight✨ #heart❤️ #ibizanightclub #holiday 🙋🏻😁💃🏻

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Za razliku od Sailing Yacht A, čije fotografije interijera još nisu dospjele u javnost, za Motor Yacht A izgrađenu 2008. godine odavno se zna kako izgleda iznutra. Koža, drvo i luksuz prostiru se cijelim interijerom, a posebnost je apartman vlasnika koji je, kažu, veći od mnogih stanova u Londonu i New Yorku te ima krevet koji se okreće, kao i staklo na prozorima otporno na bombe.

#heart #ibiza❤️ 👆🏻😁👌🏻

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Na samoj jahti nalaze se čak tri bazena, a jedan od njih ima stakleno dno, pa je sve što se događa u njemu vidljivo s donje palube. Sedam luksuznih kabina ugodno će smjestiti 14 prijatelja i članova obitelji Melničenko.

Rođen u Bjelorusiji, Andrej Melničenko vodi glamurozan život sa svojom suprugom Aleksandrom. Osim dvije luksuzne jahte, posjeduje privatni avion Boeing 737 rađen po narudžbi, vilu na francuskoj rivijeri, penthouse u New Yorku, kao i imanje u blizini Ascota u Engleskoj.

😄🙌🏻💋

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Svoju suprugu upoznao je na jugu Francuske 2003. godine, a dvije godine kasnije tamo su se i vjenčali. Na vjenčanju su im pjevali Whitney Houston, Christina Aguilera i Julio Iglesias, a zanimljivo je da je za 30. rođendan svoje supruge čak dva milijuna dolara platio Jennifer Lopez da joj pjeva na proslavi u Ascotu.

#perfectmorning 🙌🏻☀️💙

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Godine 2008. Lenny Kravitz pjevao im je povodom treće godišnjice braka, upravo na Motor Yacht A, a tri godine kasnije za njih je nastupao i reper Snoop Dogg, za što su na brodu izgradili i uredili posebnu disko sobu prepunu ogledala.

When some of my favorite people arrive #melnichenko ❤😘#mydubai

Objavu dijeli carolinestanbury (@carolinestanbury)

Par ima dvoje djece - četverogodišnju Taru, a od svibnja ove godine dobili su i malog nasljednika.