o svemu pomalo

Nina Badrić: 'Bila sam mala bitanga iz centra'

27.07.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Pjevačica je progovorila o nedavno primljenoj nagradi za hit godine, Cesarici, počecima svoje glazbene karijere, a prisjetila se i djetinjstva. Nina Badrić kazala je i što misli o ženskim idealima ljepote, trendovima te pretjeranoj upotrebi Photoshopa

'Osjećam ponos i radost i ne mogu reći da nakon 20 godina to u meni izaziva ravnodušje jer to ne bi bila istina. Nagrada Cesarica je nagrada slušatelja, a moram priznati da su dobro odabrali. Nagrada je otišla u prave ruke', rekla je kroz smijeh za InMagazin Nove TV.

Pjevati je počela u legendarnom zboru Zvjezdice s devet godina i već tada je znala da želi biti pjevačica.

'Uvijek sam znala da ću biti ovo što jesam. Svi moji prijatelji koji me odavno znaju kažu: 'Ti si već tada znala da ćeš biti pjevačica'', rekla je Nina.

Nina se rado prisjeća svog djetinjstva.

'Moja mama je rekla: 'Da sam imala dva sina, ne bi mi odnijeli toliko živaca koliko si mi ih odnijela ti.' Bila sam sanjar, prava umjetnička duša, zaigrana klinka. Igrala sam nogomet, imala kratku kosu, tukla sam se po parku. Bila sam mala bitanga iz centra koja je jednostavno imala neki svoj film.'

  • +24
Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Progovorila je i na temu toga što brojne pjevačice karijeru 'podebljavaju' seksi fotografijama na društvenim mrežama.

'Neka svatko radi ono što želi i na što ima pravo. Tko uopće može bilo kome suditi?', ističe pjevačica te iznosi svoje mišljenje i o tome ima li mjesta za obline među današnjim standardima ljepote.

'Moram se poslužiti jednom poslovicom - dup* ženu krasi, a tortu orasi. Mi žene više volimo one koje su vitke i mršave, dakle mi ih volimo pogledati i reći - wow, kako je lijepo građena i mršava, a čini mi se da većina muškaraca voli upravo suprotno', rekla je Nina u InMagazinu Nove TV.

Moooorgeeen!!!💙💛😃😃✌🏻💋 #ninabadric

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Pjevačicu također smeta pretjerana upotreba Photoshopa.

'Sve ženske javne osobe ne izgledaju onako kako izgledaju na tim fotografijama, na kojima nas suze, isprave nam možda krivi nos, povećaju grudi, smanje stražnjicu ili obim struka. Većina stvari je velika laž. Danas je Kim Kardashian srušila taj tabu. Trend je postavljen tako da svatko ode kod plastičnog kirurga na estetsku operaciju stražnjice. Sutra će možda ponovno pojam ljepote biti Kate Moss s 42 kilograma. Ona će valjda svi otići vaditi te silikone iz stražnjice da bi bili ono što neka žena predstavlja. Zato je važno voljeti sebe kakvi god jesmo, zavoljeti sebe, zagrliti se i prihvatiti', tvrdi Nina.