BIVŠA DEPPOVA SUPRUGA

Amber Heard otvorila dušu u intervjuu i otkrila što ju je najviše povrijedilo

18.06.2022 u 12:34

Bionic
Reading

Amber Heard u svom trodijelnom intervjuu koji je dala Savannah Guthrie za NBC News Dateline, otkrila je između ostalog da su joj bila zastrašujuća pitanja odvjetničkog tima njezinog bivšeg supruga Johnnyja Deppa vezano uz seksualni napad u jednom od medijski najpopraćenijih sudskih procesa u Hollywoodu

Na temu osuđujuće presude 36-godišnja Heard progovorila je u trodijelnom intervjuu za emisiju Today američke televizijske kuće NBC, a sad je otkrila još neke detalje.

Tijekom razgovora s voditeljicom Savannah Guthrie atraktivna plavuša je između ostalog ispričala i da ju je pogodilo što joj nitko nije vjerovao, piše People.com.

  • +3
Intervju Amber Heard za NBC Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Najgora i najstrašnija stvar za svakoga tko govori o seksualnom nasilju je da mu se ne vjeruje, da mu se kaže da je lažov i da ga se ponižava', rekla je glumica dodajući da nije govorila o seksualnom napadu jer je bila osvetoljubiva.

Ispričala je i da su je povrijedile mržnja i ljutnja, ali da joj nije žao što je pokrenula slučaj.

  • +5
Johnny Depp na koncertu u Glasgowu Izvor: Profimedia / Autor: Wattie Cheung/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Ovo bi bio jako loš način osvete. Koliko god bilo glupo to reći naglas, moj cilj je samo da me ljudi vide kao ljudsko biće", rekla je 36-godišnja zvijezda 'Aquamana'.

Podsjetimo, Deppov odvjetnički tim tvrdio je da su glumičine priče o zlostavljanju 'evoluirale s novim detaljima' te da je to svjedočenje bilo 'performans njezina života'.

  • +3
Amber Heard u 'Aquamanu' Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ranije ovog mjeseca, Johnny Depp je dobio sve tri tužbe za klevetu u predmetu protiv Heard zbog njezinog članka iz 2018. o tome da se izjasnila kao preživjela obiteljsko zlostavljanje. Porota je Deppu dodijelila 15 milijuna dolara odštete, ali Heard će morati platiti samo 10,35 milijuna dolara zbog ograničenja kaznene odštete u zakonu Virginije (sudac je smanjio iznos).

Osim toga, porota je dodijelila Heard 2 milijuna dolara odštete za njezine protutužbe protiv Deppa. Heardov odvjetnik rekao je da će se glumica 'apsolutno' žaliti na presudu protiv nje.

Tijekom šestotjednog maratonskog suđenja u Fairfaxu u Virginiji, koje je počelo 11. travnja i završilo 1. lipnja, Depp je pozvao 38 svjedoka, dok je pravni tim Amber Heard pozvao 24.

I Depp i Heard svjedočili su po četiri dana, a u sudnici je prikazano na desetke tekstova, fotografija, videa, medicinskih kartona, pa čak i ljubavna pisma bivših supružnika.

Inače, ovaj televizijski intervju ujedno je prvi put da se glumica javno izjasnila o presudi - koju je prethodno nazvala 'neuspehom za druge žene' u izjavi objavljenoj nekoliko minuta nakon što je presuda u Deppovu korist pročitana na sudu.