U LOVU NA KROKODILE

Odlično se provode: Nikolina Ristović s javnosti podijelila rijetku obiteljsku fotografiju s odmora

13.11.2018 u 16:59

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović već neko vrijeme odmara s obitelji, kćerkicom Unom Sofijom i suprugom Vidojem Ristovićem. Svoju petu godišnjicu braka Ristovići su odlučili proslaviti putovanjem u Ameriku, a lijepa voditeljica je sa svojim obožavateljima odlučila podijeliti i rijetku obiteljsku fotografiju na svom Instagramu

Nikolina Ristović već pet godina uživa u braku sa srpskim poduzetnikom Vidojem Ristovićem, a svoju su godišnjicu ljubavi odlučili proslaviti obiteljskim putovanjem preko Bare. Voditeljica posljednja dva tjedna objavljuje fotografije iz New Yorka i Miamija - dvije omiljene destinacije Amerikanaca kada su u pitanju šoping, noćni život i sunčanje na plaži.

Nakon što su u New Yorku posjetili sve 'must have' destinacije poput muzeja MoMa, četvrti SoHo, Rockefeller Center, 5th Avenue i štošta drugo, red je došao na sunčani Miami gdje je Nikolina stigla obaviti i vrhunski šoping.

View this post on Instagram

Heaven is a place on earth.

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Iako lijepa voditeljica izbjegava objavljivati fotografije sa suprugom Vidojem na društveme mreže, čini se kako ju je boravak u Americi 'smekšao', pa je svoje fanove odlučila počastiti zajedničkom fotografijom. Veseli trojac se na jednoj od tri fotografija po svemu sudeći odlično zabavio u lovu na krokodile.

View this post on Instagram

Crocodile hunting...

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Barem je tako voditeljica napisala ispod fotografija koje je objavila na Instagramu. Iako su Nikolina i Vidoje spremno pozirali za obiteljsku fotografiju s putovanja, čini se kako malena Una Sofija nije bila raspoložena za slikanje s mamom i tatom, no ono što se mora, nije teško.

Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic