SJEĆA GA SE PO VESELJU

Od barbe Olivera se oprostila i Blanka Vlašić: 'S Vama je uvik bila vrića smija’

30.07.2018 u 12:06

Bionic
Reading

Poznate osobe ne prestaju se opraštati od legendarnog pjevača, koji je bitku sa zloćudnom bolesti izgubio u nedjelju 29. srpnja, u ranim jutarnjim satima. Svog druženja s Oliverom Dragojevićem prisjetila se i Blanka Vlašić, koja je svojim fotografijama najbolje dočarala kakav je pjevač bio - uvijek spreman na šalu i dobru zabavu

Nakon jučerašnje tužne vijesti, da je u 71. godini života, u splitskoj bolnici, bitku sa zloćudnom bolesti izgubio Oliver Dragojević, javnost još uvijek ne može vjerovati da više neće čuti nove hitove legendarnog pjevača, uz koje će se zaljubljivati, radovati, tugovati. U nevjerici su i poznate osobe, koje se na svoj način, putem društvenih mreža, opraštaju od voljenog pjevača.

A od Olivera se, fotografijama sa zajedničkog snimanja reklame, oprostila i Blanka Vlašić. Naime, Oliver i Blanka prije nekoliko su godina bili zaštitno lice jednog trgovačkog lanca, a da je na u društvu omiljenog Splićanina uvijek bilo zabavno, pokazala je upravo objavljenim fotografijama na kojima se niti jedno od njih ne prestaje smijati.

'S Vama je uvik bila ‘vrića smija’. I nastavit ćemo opet kad se sritnemo gori. Do tada.. doviđenja, dobri moj barba Oliver', napisala je Blanka Vlašić i uz to stavila emotikon slomljenog srca, koji najbolje opisuje kako se trenutno osjeća.

  • +83
Oliver Dragojević preminuo u 71. godini života Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL