'Sex, Love & Goop'

Očekuje li nas nova suradnja Gwyneth Paltrow s Netflixom?

18.03.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow je potvrdila da stiže nova sezona njezinog showa na Netflixu, no datum se još uvijek ne zna jer glumica tek radi na idejama kako da gledateljima približi svoje wellness carstvo i misli za bolji život

Brojni poznati sklapaju ugovore sa streaming platformama kako bi plasirali svoje proizvode na tržište, a isto je još 2020. učinila i Gwyneth Paltrow koja je suradnjom s Netflixom povećala popularnost svog portala Goop. Serijal je tada potaknuo velike reakcije jer je progovarao o tabu-temama, a popularna glumica rado bi opet iznijela svoje nove ideje.

'Nadamo se da ćemo napraviti još jedan', rekla je Paltrow za People otkrivši da polaže velike nade u nastavak suradnje s Netflixom sa svoje dvije emisije 'The Goop Lab' i 'Sex, Love & Goop'.

Iako je želja prisutna, priznala je kako nije sigurna kada će se serijal snimati, no otkrila je kako radi na novim idejama za promoviranje vlastitog lifestylea, ali i glasnije progovaranje o temama o kojima se u društvima priča 'u pol' glasa'.

U prethodnom je projektu s Netflixom glumica pratila parove koji se bore sa seksualnom disfunkcijom pokušavajući pronaći rješenje njihovom problemu, a na pitanje o uspjehu Goopa odgovorila je kako vjeruje da je ključ u autentičnosti i ranjivosti.

'Želimo inspirirati i želimo pokrenuti kulturu naprijed. Želimo potaknuti zanimljive razgovore i mislim da ostajemo vjerni tome', izjavila je glumica koja je ranije ovog tjedna lansirala aplikaciju za meditaciju pokretanu umjetnom inteligencijom, koja nekonvencionalno potiče korisnike da drže otvorene oči.

Gwyneth Paltrow

Haljina koja to nije: Slavna plavuša voli boje i laskave izreze, a nosi ih tako vješto

Pogledaj galeriju