NAKON 6 GODINA VEZE

Uz blagoslov Gwyneth Paltrow: Zaručili se Dakota Johnson i Chris Martin

07.03.2024 u 09:13

Bionic
Reading

Šest godina veze bilo je i više nego dovoljno za pjevača Coldplayja, Chrisa Martina, da shvati kako je Dakota Johnson ona prava. Upravo ju je zbog toga nedavno zaprosio, a ona nije mogla ništa drugo nego - pristati

U kojem je točno trenutku Chris Martin pitao Dakotu Johnson želi li provesti ostatak života s njim, znaju samo oni, no vijest o zarukama u kratkom se roku proširila medijima, kao i društvenim mrežama.

Ako je vjerovati britanskom Mirroru, pjevač Coldplayja zaprosio je glumicu nedavno. 'Oni su od prvog dana opčinjeni jedno drugim, stoga je ovaj sljedeći korak bio neizbježan. Ipak, ne žure se s planiranjem vjenčanja', otkrio je izvor za Mirror.

POBJEGLI OD SVEGA

Meksičkoj idili Dakote Johnson i Chrisa Martina došao je kraj

Pogledaj galeriju

Par je navodno dobio i 'blagoslov' Martinove bivše supruge, glumice Gwyneth Paltrow koja je još u listopadu prošle godine otkrila kako je s Dakotom u dobrim odnosima, opisujući je kao 'divnu, divnu osobu'.

Chris Martin i Dakota Johnson vezu su započeli 2017., a dvije godine kasnije na kratko su prekinuli. O zarukama se već šuškalo 2020. kada je kći bivšeg glumačkog para Dona Johnsona i Melanie Griffith, Dakota, snimljena s s pozamašnim smaragdnim prstenom na prstenjaku lijeve ruke.

LJUBAV JE U...

Njezin novi film je podbacio, a Dakota Johnson od je loših kritika pobjegla u Meksiko

Pogledaj galeriju

Svo ovo vrijeme trude se svoju vezu držati podalje od medija i znatiželjne javnosti, no prije nekoliko dana Dakota je progovorila o djeci svog budućeg supruga. 19-godišnja Apple i 17-godišnji Moses Martinova su djeca iz braka s Gwyneth Paltrow, a koje i Dakota voli kao da su njezina.

Uz to priznala je kako je spremna i sama postati majkom.