NJEGOVA ŽELJA

Očajni Thomas Markle uputio putem medija još jedan javni apel svojoj kćeri

19.10.2021 u 14:12

Bionic
Reading

Otac Meghan Markle u utorak je putem medija molio svoju kćer da mu dozvoli da vidi svoje unuke. Za ITV-ov program 'Dobro jutro Britanijo' rekao kako bi nakon gotovo četiri godine trebali s prestati s ovom farsom

Thomas Markle rekao je za ITV -ov program 'Dobro jutro Britanijo' kako se on i njegova kći nalaze u trenutku kada bi oboje trebali odrasti, razgovarati i pomiriti se radi djece. 'Ovo je smiješno, gotovo četiri godine, ludo je', izjavio je Thomas Markle koji još uvijek nije upoznao Archieja, rođenog 2019. godine, kao ni Lilibet, rođenu u lipnju.

'Moja poruka za djecu je da imaju dvije obitelji koje ih vole', rekao je i dodao: 'Njihova prabaka je engleska kraljica i mislim da im je važno znati da imaju dvije obitelji i da će na kraju odrasti i da će htjeti znati više o njima.'

Sa 77-godišnjim bivšim direktorom rasvjete, koji je osvojio Emmy, razgovarali su putem videolinka, dok je on sjedio u svojoj kući u Meksiku.

Tvrdi je da je Meghan Markle, koja je nakon što se udala za princa Harryja postala vojvotkinja od Sussexa, htjela da prestane razgovarati s njezinom polusestrom i polubratom 'a ja to nisam mogao'.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Nikada prije nije bila takva. A kad se spojila s Harryjem, promijenila se', dodao je.

Thomas se rastao od Meghanine majke Dorie Ragland kad je vojvotkinja bila mlada. Raglan je bila na vjenčanju kćeri u dvorcu Windsor i tom prilikom popila čaj s kraljicom Elizabetom II.

Thomas Markle nije prisustvovao vjenčanju nakon što se otkrilo da je pristao na inscenirane paparazzi fotografije. Kao ispriku naveo je nadolazeću operaciju srca. Meghan je prekinula kontakt s njim ubrzo nakon vjenčanja.