stiže novi album

Obračun s prošlosti: Jennifer Lopez spalila Affleckovo pismo iz 2002.

29.11.2023 u 15:17

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Jennifer Lopez priprema novi album, a promociju čini na vrlo upečatljiv način kojim je svakako privukla pozornost. Nakon što je otkrila vizuale s novog albuma, Lopez je našu pozornost privukla paljenjem pisma iz 2002. godine kada je prvi put bila zaručena za Afflecka

Jennifer Lopez danas je u sretnom braku s Benom Affleckom, glumcem koji je njezino srce osvojio još 2002. godine. Veza se odvijala vrlo brzo, a par se i zaručio nakon nekoliko mjeseci. Međutim, zaruke su otkazane, čega se Lopez prisjetila u najnovijoj najavi novog albuma.

Teaser pokazuje pjevačicu kako pali rukom napisanu poruku koja nosi datum 24. prosinca 2002, nedugo nakon prvih zaruka popularnog para.

'Život je težak, ali ti si slatka. Hvala na poklonu. Nadam se da ti se sviđa cvijeće. Rekla si mi da ti nikad neće biti dosta. Vjerujem ti', pisalo je u pismo s potpisom B.

Uz kadrove dramatičnog paljenja pisma, Lopez govori: 'Kad sam bila mala, kad bi me pitali što želim biti - odgovor je uvijek bio zaljubljena.' U objavi se pojavljuje i kolibrić za kojeg je rekla da je jedna od njezinih omiljenih ptica prošlosti, a 2022. je čak ukrasila svoje božićno drvce ukrasima s motivom kolibrića.

  • +7
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Ovo glazbeno iskustvo manifestacija je kroz glazbu, film i stvarnost, životnog putovanja u potrazi za istinom o ljubavi', objasnila je Lopez.

Novim albumom pjevačica i glumica želi se ponovno predstaviti publici i pokazati im pravu istinu potrage za ljubavi. 'This Is Me … Now' nadovezuje se na 'This Is Me … Then', album iz 2003. koji je inspiriran i posvećen Afflecku. Par je razvrgnuo zaruke godinu dana nakon objave albuma, no ponovno su se sastali gotovo dva desetljeća kasnije i vjenčali se 2022. godine.

'This is Me...Now' je deveti studijski album popularne pjevačice koja nije izdavala albume od 2014. godine.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia