dVOSTRUKO SLAVLJE ZBOG KĆERI

Obitelj Obama ponovno na okupu, a razlog je i više nego poseban

13.06.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Protekle nedjelje, nakon dužeg perioda, obitelj Obama bila je ponovno na okupu, nakon što je njihova mlađa kći Sasha maturirala na privatnoj srednjoj školi u Washingtonu

U obitelji Michelle i Baracka Obame proteklih je dana vladalo slavljeničko raspoloženje. Osim što je njihova mlađa kći Sasha proslavila 18. rođendan, samo dan prije svi su se okupili, a povod je i više nego poseban.

Naime, Sasha Obama maturirala je na privatnoj školu Sidwell Friends, ekskluzivnoj, privatnoj srednjoj školi u Washingtonu, koju je prije nje pohađala i njezina starija sestra Malia, koja je također stigla na slavlje.

Sama škola objavila je fotografiju cijele generacije, a među đacima je bila i Sasha, odjevena, kao i sve ostale djevojke, u bijelu haljinu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy 18th Birthday, #SashaObama!!! 🎂

Objavu dijeli Southern Laced (@southernlacedofficial)

Kako donosi Us Weekly, Sasha Obama priprema se za fakultet već ove jeseni, a odabir je, navodno, pao na University of Michigan, dok je starija Malia Obama uspješno završila svoju drugu godinu na Harvardu.

  • +29
Michelle i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim obitelji Obama, na proslavi mature bio je i Joe Biden, zajedno sa suprugom Jill, budući da je među maturantima bila i njihova unuka Maisy Biden.