mjesec za slavlje

Obitelj Jasenka Houre obilježila važan datum: Objavili su rijetke zajedničke fotografije

22.05.2024 u 16:50

Bionic
Reading

Legenda Prljavog kazališta rijetko pokazuje svoje najmilije koji čuvaju svoju privatnost. Mnogi su obožavatelji stoga s oduševljenjem dočekali novu objavu vesele obitelji

Ovo je vrijeme kad u obitelji Jasenka Houre ima mnogo razloga za slavlje. Jedan od razloga za feštu je 25. rođendan najmlađeg djeteta, Dore Houre.

'Sretan rođendan kćeri!', poželio je ponosni tata svojoj mezimici i preko društvenih mreža. Uz hrpu balona, cvijeće i tortu slavili su kod kuće, jer kako je jednom rekao, rođendani su prava prilika da se okupe obitelj i prijatelji. Dora inače surađuje s ocem, te joj u opisu Instagram profila piše da je direktorica njihove obiteljske tvrtke, Houra grupe, a nerijetko ih se skupa može vidjeti i na kakvom javnom događanju.

I sam će Jajo uskoro, točnije 3. lipnja proslaviti svoj veliki dan i napuniti 64. godine, a koji dan nakon toga će on i njegova supruga Dianne proslaviti 31. godišnjicu braka.

Krcata Dvorana gradski vrt

Nezaustavljivi rockeri: Pogledajte atmosferu na koncertu Prljavog kazališta u Osijeku

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Jajo je svoju suprugu upoznao kada je s bendom bio na turneji po Kanadi. U braku su osim Dore, koja je najmlađa, dobili sina Ivana Brunu koji živi i radi u Torontu i kći Mirjanu, inženjerku agronomije.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr
sve osim nogometa