NAKON TRI DJEVOJČICE

Obitelj im je svetinja: Blake Lively i Ryan Reynolds u iščekivanju četvrtog djeteta; nadaju li se možda sinu?

16.09.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Holivudski glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds ponovno su uspjeli iznenaditi javnost. Baš kao i svaki puta do sada, u najvećoj su tajnosti držali da je plavokosa ljepotica i četvrti puta trudna, a to je otkrila jučer, pojavivši se na godišnjem Forbes Power Women's Summitu s već povećim trudničkim trbuščićem

Blake Lively i Ryan Reynolds roditelji su triju neodoljivih, plavokosih djevojčica - James (7), Inez (5) i Betty (2), a jučer je otkriveno kako će se njihova obitelj uskoro povećati za još jednog člana. Blake Lively otkrila je trudnički trbuščić i time potvrdila da je četvrto dijete na putu.

Kod sve tri trudnoće i sva tri rođenja kćerkica, ovaj se holivudski par itekako dobro potrudio da sve vezano uz djevojčice ostane tajna, sve dok oni sami to ne odluče otkriti. Tako su se spolovi, ali i imena njihovih malenih nasljednica doznavali tek naknadno, stoga zapravo i ne čudi da je i ovoga puta sve držano u najvećoj tajnosti.

Ipak, iako su o tome tajanstveni, o njima ipak rado progovaraju tijekom intervjua, a Ryan Reynolds nije krio da je sretan kao otac djevojčica. S druge strane, Blake Lively je rekla kako je zahvaljujući trudnoćama i rođenju triju djevojčica stekla na samopouzdanju te da se puno bolje osjeća 'u svojoj koži' i svom tijelu.

Najstarija od djevojčica je sedmogodišnja James Reynolds, rođena 16. prosinca 2014. godine, koja je ime dobila po ocu Ryana Reynoldsa koji je preminuo netom nakon njezina rođenja. Iako se mnogi čude odabiru imena, sam Reynolds to ime ne smatra nimalo čudnim za djevojčicu, osobito u moru neobičnih imena koje danas poznati daju svojoj djeci.

Dvije godine nakon James rodila se Inez Reynolds i to 30. rujna 2016. godine. U svojim intervjuima uvijek naglašava da je njihova kći Inez sa Z, iako to ime svi izgovaraju sa S. Ponosni otac za malenu je rekao kako je veliki obožavatelj 'zločestih likova' iz crtića, poput Gastona iz 'Ljepotice i zvijeri'.

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: John Angelillo / UPI / Profimedia

Za sada još uvijek najmlađa je dvogodišnja Betty Reynolds, rođena 4. listopada 2019. godine, a odabir njezinog imena još uvijek nije pojašnjen, no pretpostavlja se da ga je dobila po baki Blake Lively s očeve strane.

Hoće li i četvrto biti djevojčica ili će Reynolds i Lively ovoga puta dobiti i muškog nasljednika, doznat ćemo u narednim mjesecima, baš kao i bebino ime.