NAJTEŽI TRENUCI

O tome svi šute: Nicole Kidman progovorila o najbolnijoj temi za mnoge žene

01.06.2018 u 15:01

Bionic
Reading

Iako je od toga prošlo više od 30 godina, nikada nije kasno da se o tome priča. Na početku svog braka s tadašnjim suprugom Tomom Cruiseom, glumica Nicole Kidman ostala je trudna. Nakon što je otkriveno da je riječ o izvanmateričnoj trudnoći, imala je spontani pobačaj, a o tom iskustvu tek je sada hrabro progovorila

Ono o čemu će rijetko koja žena, koja je prošla to iskustvo, pričati, sada je javno progovorila jedna od najboljih glumica Hollywooda - 50-godišnja zvijezda serije 'Male laži', Nicole Kidman.

Na naslovnici srpanjskog broja magazina Tatler, australska glumica progovorila je o svom bolnom iskustvu da postane majka prije gotovo 30 godina. Naime, u to vrijeme Nicole Kidman je bila u braku s Tomom Cruiseom. Ubrzo nakon što je prvi puta ostala trudna, pokazalo se da je trudnoća izvanmaterična. Posljedica je bila spontani pobačaj, a cijela situacija samo je pogoršala njihov odnos u braku.

'Poznata mi je ta velika čežnja, ali i gubitak. Nažalost, o spontanim pobačajima premalo se priča, a neke žene to vrlo teško proživljavaju', otkrila je Nicole Kidman, koja je nakon izvanmaterične trudnoće, u dogovoru s Cruiseom, posvojila dvoje djece - Isabellu Jane i Connora Anthonyja.

'Koliko boli i patnje ima s jedne strane, s druge je neopisiva sreća. Život ti se promijeni nakon toliko čežnje i patnje da bi se ostvario u majčinstvo i onda taj osjećaj olakšanja kada napokon dobiješ dijete.'

2001. godine Nicole se rastala od Toma Cruisea, a četiri godine kasnije upoznala je svog sadašnjeg supruga, Keitha Urbana. Vjenčali su se 2006. godine i zajedno imaju dvoje djece - sedmogodišnju Faith Margaret i devetogodišnju Sunday Rose.

  • +10
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon što je rodila Sunday Rose, glumica je za Elle otkrila da je prema djeci izrazito zaštitnički nastrojena: 'Jednostavno ne dopuštam nikome da se približi mojoj djeci. Zato sam odlučila da neću prodati njezine fotografije nekom magazinu. Želimo uživati daleko od javnosti', rekla je.