SNOVI POSTAJU STVARNOST

O tome sanja svaka žena: Sonja Kovač pokazala najdražu sobu u stanu

14.12.2021 u 16:50

Bionic
Reading

Blogerica i influencerica Sonja Kovač nastavila je seriju objava na Instagramu u kojima pokazuje uređenje svog doma u kojega je nedavno uselila sa svojim dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem, a na red je došla i njoj najdraža soba

Iako su Sonja i Goran stan kupili još u siječnju, u njega su uselili tek nedavno, a influencerica od tada na društvenim mrežama povremeno objavljuje kako teku radovi oko uređenja.

Nedavno se tako pohvalila uređenim vrtom, koji prilikom kupnje nije baš bio u reprezentativnom stanju. No, uz malo truda i popravaka terena na kojem se skupljala voda, šikaru i staru travu zamijenila je nova trava i ukrasne biljke, a svoje mjesto je dobio i vrtni roštilj.

Sonja se potom požurila s božićnim uređenjem stana u kojem će prvi puta proslaviti Božić sa svojim dečkom. U kratkom videu pokazala je kako je veliki dnevni boravak izgledao prije i nakon uređenja, a sad je sličnim videom pokazala i kako je uredila svoju najdražu sobu.

  • +3
Sonja Kovač Izvor: Profimedia / Autor: SGPITALIA / SGP / Profimedia

'Snovi postaju stvarnost! Napokon sam dovršila svoju garderobnu i make up sobu!', napisala je Sonja uz video i pitala pratitelje kako im se sviđa njena najdraža soba u stanu.

Za san svake žene Sonjine su pratiteljice imale sam riječi hvale, a jednu je zanimalo je li to u sobi sve njena odjeća.

'Da, sve je moje! Moj dragi također ima svoj ormar', otkrila je pratiteljici Sonja.