PONOSNI RODITELJI

Novo veselje u kući Franke Batelić i Vedrana Ćorluke: 'Oskar, mama, tata izdržite'

20.08.2020 u 11:46

Bionic
Reading

Život s malom bebom sve je samo ne monoton i dosadan. Znaju to i mladi roditelji Franka Batelić i Vedran Ćorluka kojima posljednjih osam mjeseci široki osmijeh na lice stavlja njihov sin jedinac Viktor

Otkako je rodila sina Viktora, početkom ove godine, pjevačica Franka Batelić nema naviku često pokazivati svog mezimca široj javnosti. Međutim ponekada se ima potrebu pohvaliti kako napreduje njezin sinčić kojeg dijeli s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

U novoj objavi na Instagramu, ponosna mama pokazala je novu vještinu svog Viktora, koji je sukladno dobi počeo puzati. Osmomjesečni dječak jutros je razveselio svoju mamu prizorom koji se ne zaboravlja. Nestašni sinčić poznatog para, kako je vidljivo na fotografiji savladao je ovu vještinu.

'I krenuli smo. Oskar, mama, tata, izdržite', našalila se Franka pored fotografije na kojoj maleni zaigrano počinje istraživati nove stvari u kući u Rapcu.

Tamo naime Franka provodi najviše vremena otkako je postala majka. Pomažu joj brat i majka, a suprug Vedran na relacijama je Rusija-Hrvatska te svaki slobodan trenutak provodi s najdražima u Istri.

Nedavno je pjevačica priznala da joj je sin jako živahno dijete te tome pripisala svoj sjajan izgled svega nekoliko mjeseci nakon poroda.