STIŽE PRINOVA

Novo slavlje u obitelji Lionela Richieja: Kći Sofia potvrdila sretnu vijest

25.01.2024 u 21:44

Bionic
Reading

Poznati holivudski par, Sofia Richie i Elliot Grainge, postat će roditelji, a sretnu vijest javnosti su otkrili putem modne biblije

Crno-bijelim fotografijama nastalim za Vogue, Sofia Richie Grainge svijetu je obznanila da očekuje prvo dijete sa suprugom. Vijest o trudnoći od javnosti je krila punih šest mjeseci kako bi 'zaštitila svoj prostor'.

'Trudnoća je stvarno strašna. Nisam znala da postoji toliko prekretnica koje morate prijeći i toliko testova koje morate položiti. Za mene je bilo jako važno zaštititi naše mentalno zdravlje i naš prostor kao para', objasnila je modnoj bibliji kći poznatog američkog glazbenika.

Svoju ljubavnu vezu Richie (25) i Grainge (30) učinili su službenom početkom 2021., a glazbeni direktor na jedno koljeno kleknuo je u travnju 2022. godine.

  • +2
Sofia Richie i Elliot Grainge Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godinu dana kasnije prošetali su do oltara u Francuskoj, a njihovo vjenčanje postalo je viralni hit na društvenim mrežama, a osobito TikToku.

Američka 'it' djevojka raskošnim je vjenčanjem dala novo značenje takozvanoj old money estetici, a njezine pažljivo osmišljene odjevne kombinacije danas se prate s velikom pozornošću. ​