NAPROSTO BLISTA

Novo lice Kate Middleton: Sretnija je no ikad i to ne krije

10.10.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Nakon šestomjesečnog porodiljnog dopusta, vojvotkinja Kate Middleton prošli se tjedan vratila na posao i krenula odrađivati nove kraljevske angažmane. U utorak je odradila i prvi povratnički angažman sa suprugom princom Williamom, a sreću jednostavno nije mogla sakriti

Nakon brige oko novorođenog sinčića Louisa i još dvoje mališana, princa Georgea i princeze Charlotte, brižna majka Kate Middleton izuzetno se veselila povratku na posao s porodiljnog dopusta.

Pokazala je to na sinoć održanom prvom izdanju Globalnog summita o mentalnom zdravlju u organizaciji britanske vlade i OECD-a (organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj) u Londonu.

Osim što je kao i uvijek modno zablistala, reciklirajući svoju već nošenu lila haljinicu, mnogi su primijetili i da je 36-godišnja vojvotkinja izuzetno dobro volje.

  • +11
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Svoje drugo lice, puno smijeha i šale, kraljevski je par pokazao obavljajući maleni zadatak koji su im zadali domaćini. Dairo Vargas, kolumbijski slikar predstavio je svoje nedovršeno djelo i zatražio vojvode od Cambridgea da zajendičkim snagama doprinesu slici.

Prva je u ulogu slikarice, hrabro uskočila Kate i obavila svoj dio zadatka, a zatim predala kist suprugu koji se nekoliko sekundi dvoumio što da napravi. Na koncu je i on ostavio traga na umjetničkom djelu, a onda se našalio: 'Ovo je zamalo uništilo cijelu sliku'.

Duhovita izjava posebno je obradovala njegovu suprugu koja se razvukla široki osmijeh i od srca se nasmijala. Njezin savršen osmijeh u još nekoliko je situacija na istom događanju došao do izražaja, pa se slobodno može reći da je to postao njezin novi zaštitni znak.

Ionako vedra Kate, ovoliko nije nikada zračila. Dok neki ovakvo stanje pripisuju ponovnom povratku na posao, neki nagađaju da je jako zadovoljna kao supruga i majka troje male dječice.