ZRINKA KAO MELANIA TRUMP

Novi uspjeh Zrinke Cvitešić: Zbog uloge prve dame SAD-a vratila se u London u velikom stilu

18.09.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Prije pet godina osvojila je londonski West End u predstavi 'Once' te u elitnom društvu s Helen Mirren i Danielom Radcliffeom primila nagradu Olivier za debitanticu godine. Od tada Zrinka Cvitešić niže samo uspjehe. Proteklog vikenda je u Bridge Theatreu prvi put izvedena predstava 'Two Ladies', u kojoj Zrinka glumi s britanskom glumačkom legendom Zoë Wanamaker, a ulaznice za premijeru planule su u trenu

U dugoočekivanoj predstavi 'Two Ladies' za koju se neprekidno pripremala mjesec dana, Zrinka Cvitešić ima ulogu 'svojevrsne Melanije Trump', američke prve dame porijeklom Hrvatice, dok je Zoë Wanamaker prva dama Francuske, rodom Engleskinja i kao Brigitte Macron, starija je od svog supruga. Njih dvije sasvim se spletom okolnosti nađu zatvorene u jednoj prostoji čekajući da završi summit o svjetskoj krizi na kojem su njihovi muževi predsjednici, a vrijeme krate razgovorom kojih ih sve više zbližava. Dramska predstava napravljena je po predlošku Nancy Harris i u režiji Nicholasa Hytnera.

Velika svečana premijera predviđena je tek za 25. rujna, kad će naša glumica nakon predstave zablistati na crvenom tepihu u kreaciji njezine prijateljice dizajnerice Matije Vuice.

'U poslu, kao i u životu, ako slijediš svoje srce, znaš da si na pravom putu. Ili barem ja u to vjerujem. A ako se trudiš ostati na tom putu, ali i da budeš ponizan i iskren prema sebi i drugima, uspjeh će doći! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što mogu najaviti ovaj nevjerojatan, novi projekt. Imam veliku sreću da sam i ja dio njega i ponosna sam što se vraćam u svoj drugi dom – London', najavila je Zrinka početkom lipnja na društvenim mrežama objavivši službeni plakat predstave.

  • +4
Zrinka Cvitešić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX