'OPAKA' DAMA

Novi trener Hajduka već dva desetljeća ljubi Monicu Romano

13.06.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Hajduk je u srijedu navečer iznenadio senzacionalnom vijesti. Nakon teškog završetka sezone pronašli su novog trenera, a riječ je o legendi Milana, Gennaru Gattusu. S Bijelima je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, a službeno predstavljanje uslijedit će sljedećeg tjedna, odnosno na prvom danu priprema za novu sezonu. S njim u grad pod Marjanom dolazi i supruga Monica Romano

O Gennaru Gattusu puno toga je poznato pogotovo kada je riječ o njegovim sportskim uspjesima. Kad je riječ o privatnom životu, u braku je s Monicom Romano i s njom imaju dvoje djece, 19-godišnju kćer Gabrielu i 16-godišnjeg sina Francesca.

Novi Hajdukov trener upoznao je svoju životnu družicu 1997. u najstarijem talijanskom restoranu u Glasgowu, a s 45-godišnjom Škotkinjom talijanskog podrijetla već je 20 godina u braku.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Supruga je imala veliki utjecaj na njegovu nogometnu karijeru. Naime, Gattuso je 2012. godine bio na korak od potpisa za Boca Juniors, ali njegova supruga navodno zabranila da potpiše za argentinski klub. 'Malo mi je nedostajalo da odem tamo 2012. godine, no žena je glavna u našoj kući i ona me nije pustila. Naša djeca su tad bila jako mala i to nije bila dobra situacija za odlazak u Argentinu', ispričao je za argentinski Fox Sports.

Monica se ne pojavljuje se često sa suprugom u javnosti, a zajedno su snimljenin na Venecijanskom filmskom festivalu 2021. godine.

Gennaro Gattuso i Monica Romano Izvor: Profimedia / Autor: Simone Comi / IPA / PA Images / Profimedia

Inače, Monicina sestra je Carla Romano, talijanska televizijska novinarka s dugogodišnjim iskustvom rada na BBC-ju, a njihov je pokojni otac Mario Romano bio poznat kao 'djed talijanskih restorana' u Glasgowu. On je 2011. godine izgubio bitku s karcinomom, a Gattuso je na sahrani nosio lijes pokojnog punca.