'ćaća baluna'

Nakon što je Hajduk pobijedio Dinamo, oglasila se Livajina supruga

22.07.2023 u 14:59

Bionic
Reading

Iris je suprugu najveća podrška i kada je napustio našu nogometnu reprezentaciju napisala mu je: 'Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojima olujama. Od prvog dana.'

Hajduk je sinoć šokirao Dinamo u Maksimiru i slavio u prvom derbiju sezone. Hajduk je na maksimirskom stadionu, svladao Dinamo 2-1. Dinamo je poveo u 35. minuti kada je strijelac bio Bruno Petković. Preokret je uslijedio u nastavku susreta. Marko Livaja (29) je izjednačio u 74. minuti, dok je Rokas Pukštas u 93. zabio za 2-1 i pobjedu Hajduka.

Utakmicu je pratila i za svog supruga navijala i Iris Livaja (43) koja je na Instagramu nakon pobjede Hajduka podijelila nekoliko storyja u kojima je objavila fotografije supruga s utakmice i napisala: 'A ćaća se vratia', a na drugoj: 'Marko Livaja ćaća baluna'. Podsjetimo, Livaju je nedavno disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza odlučila kazniti zbog incidenta na utakmici finala kupa protiv Šibenika. Napadač Hajduka dobio je jednu utakmicu neigranja i maksimalnu novčanu kaznu od 13300 eura i zbog ove kazne nije igrao protiv Dinama u Superkupu prije tjedan dana.

  • +3
Iris Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL