VRATILE SE PRIRODNOM

Novi trend među slavnima: Prvo su povećale svoje grudi, a onda shvatile da je najbolje ukloniti implantate; ovo su njihovi razlozi

20.08.2020 u 08:14

Bionic
Reading

Možda je nekoć bila tabu tema razgovarati o umjetnim grudima i plastičnim operacijama, međutim danas su dame otvorenije nego ikad. Zato su ove poznate glumice, pjevačice i modeli otvoreno ispričale svoju priču o implantatima u grudima i obrazložile zašto su ih na koncu uklonile iz svoga tijela

Prije dvadesetak godina povećanje grudi postalo je izuzetno popularno među mladim glumicama, modelima i pjevačicama. Nema tko na sceni nije poželio malo doraditi svoje ženske atribute koje ponosno pokazuju u otvorenim haljinama i bikinijima tijekom ljetnih sezona. Međutim izgleda da je prošla moda velikih grudi, a mnoge poznate ljepotice odlučile su izvaditi implantate iz svoga tijela.

Chrissy Teigen

Posljednjih mjeseci vrlo je glasno o zahvatu vađenja silikona iz grudi govorila bivša manekenka Chrissy Teigen, a ugradila ih je prije desetak godina. Chrissy je na početku svoje karijere modela poželjela promjenu i odlučila povećati grudi. No desetljeće poslije, tijekom kojeg je imala dvije trudnoće, sve se promijenilo.

Supruga Johna Legenda tako se usred pandemije odvažila na zahvat uklanjanja silikona, a sve je obrazložila riječima: 'Želim ih izvaditi. Mnogi su naravno znatiželjni zašto to radim. Jednostavno je, poslužile su mi dobro dok je trebalo. Sada sam zadovoljna svojim grudima. Moći ću napokon normalno spavati na trbuhu. I ne brinite, i dalje ću imati grudi.'

Ashley Tisdale

Njezinim se primjerom nedavno povela i glumica Ashley Tisdale. 'Prije mnogo godina imala sam osjećaj da mom tijelu nešto nedostaje. Stoga sam odlučila povećati grudi. Ipak, danas vidim da je moje tijelo sasvim dobro i bez toga. Osim toga, osjetila sam zdravstvene teškoće. Postala sam osjetljivija na neku hranu te sam patila od nadutosti i problema s probavom. Pomislila sam da sve to ima veze s mojim implantatima u grudima i to se pokazalo istinito. Zato sam ih odlučila ukloniti’, rekla je prije nekoliko dana 35-godišnja Amerikanka.

Ayesha Curry

Izuzetno velike grudi koje je doradila estetskim zahvatom supruga NBA košarkaša Stepha Curryja, Ayesha Curry, prošle je godine odlučila smanjiti. Izvadila je implantate te, kako tvrdi, prodisala. Iako je na početku bila jako zadovoljna svojim novim prsima, nakon što je prvi put ostala trudna požalila je što ih je povećala.

'Tijekom trudnoće moje su grudi dobile oblik koji nisam željela, postajale su sve veće i veće. Izgledalo je strašno i bila sam pod velikim pritiskom. Sve to utjecalo je i na moje psihičko stanje’, rekla je Curry.

Yolanda Hadid

Nakon što je otkrila da su joj curi tekućina iz silikona u grudima bivši model i majka svjetski poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid, Yolanda Hadid, odmah je odlučila ukloniti ih. Problem curenja silikona nastaje zbog nestručnog rukovanja prilikom stavljanja implantata, nakon traume ili nakon dugogodišnjeg nošenja implantata, odnosno više nego što proizvođač preporučuje.

'Živite život bez plastičnih operacija, botoksa i implantata. Vaše zdravlje je najbitnije', bile su poruke poznate Yolande nakon što se odlučila na prirodniji izgled.

Victoria Beckham

Još 90-ih proslavila se kao članica grupe Spice Girls, a grudi je Victoria Beckham povećala vrlo rano, već u dvadesetima. Kada je malo sazrela, shvatila je da joj nisu potrebne te odlučila ukloniti implantate koji su u njezinu slučaju bili dosta izraženi. ‘Nemojte se zafrkavati sa svojim grudima i tijelom. Budite zadovoljni prirodnim izgledom i onime čime ste obdareni’, rekla je prije nekoliko godina gospođa Beckham.

Sharon Osbourne

Sličan primjer kao Yolanda Hadid imala je i Sharon Osbourne. Supruga slavnog pjevača Ozzyja Osbournea 2011. je otvoreno rekla da je svoje implantate izvadila zbog zdravstvenih problema.

'Jednoga jutra sam se probudila, a moje grudi bile su različite veličine. Odmah sam shvatila da nešto nije dobro i otišla doktoru. Zaključili su da curi jedan od silikona', objasnila je Osbourne te dodala kako puno bolje spava otkada je maknula silikone. 'Više nemam osjećaj da spavam na vodenim grudima', našalila se.

Pamela Anderson

Slavna glumica uvijek je bila sinonim za velike grudi, no i ona je s vremenom shvatila kako joj zapravo ne pristaju. 'Znate, ja sam jako sitna osoba. Tako velike grudi jednostavno mi nisu pristajale. Shvatila sam da su pretjerane i da izgledaju nezgrapno. Razlog mog uklanjanja implantata bio je isključivo estetski, a onda kada sam ih izvadila doktori su vidjeli da je jedan probušen te da je počeo curiti’, objasnila je najpoznatija plavuša iz serije ‘Baywatch’.