ZNA KAKO PRIVUĆI PAŽNJU

Slavna brineta paradirala ulicom u mikro topiću koji je jedva prikrio njene grudi

26.07.2020 u 15:42

Bionic
Reading

Slavna manekenka Bella Hadid jedna je od onih žena koje svojim stajlinzima uvijek privuče pažnju. Lijepa brineta koja slovi za jednu od najljepših i najplaćenijih manekenki današnjice zna kako zadržati interes, a to najčešće radi svojim trendi i uvijek originalnim odjevnim kombinacijama

Od malih nogu Bella Hadid učila je o poziranju i šetanju po modnim pistama od majke Yolande Hadid, a onda kada je odlučila uploviti u modne vode, naučila je pratiti trendove i odijevati se u skladu s njima. Često upravo na njoj prvoj vidimo nadolazeće modne trendove, a čak i kada se neki od njezinih stajlinga čini suludim, ubrzo se pokaže da 23-godišnja Bella itekako zna što radi.

Isto smo pomislili kada smo slavnu brinetu vidjeli u njezinom posljednjem modnom izdanju na ulicama New Yorka. Lijepa Bella izašla je iz jedne zgrade s prtljagom luksuzne modne kuće Louis Vuitton te je krenula na parkiralište.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Lijepa manekenka nosila je maslinaste cargo hlače i minijaturni crop topić koji dizajnom podsjeća na polo majicu, a koji je jedva prikrio njene grudi. Riječ je o topu s potpisom brenda Mirror Palais koji je u prvi plan stavio Bellin istesani trbuh.

Cjelokupan stajling brineta je začinila torbom leopard printa s potpisom brenda Chrome Hearts i Nikeovim modelom tenisica Travis Scott x Air Jordan 1.