BOGATA TELEVIZIJSKA JESEN

Novi šokovi u životima Lare i Jaše

09.08.2012 u 16:05

Bionic
Reading

U sklopu svoje jesenske sheme medijska grupa Nova TV na svoja dva kanala donosi najbolje formate domaće produkcije, najgledaniji informativni program te brojne svjetske filmske i serijske hit naslove

Nakon što je film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' osvojio cijelu zemlju i regiju te privukao rekordan broj gledatelja u kino dvorane, s nestrpljenjem se definitivno očekuje i druga sezona najpopularnije domaće serije. Druga sezona 'Larinog izbora' donosi vam nastavak ljubavne priče Jakova i Lare koji će u novim nastavcima morati prevladati nove prepreke te dokazati da prava ljubav uvijek pobjeđuje. Njihova veza bit će stavljena na veliku kušnju. Osvetnici će ih pokušati razdvojiti te ugroziti sreću i živote cijele obitelji Zlatar. Jakov i Lara vraćaju se starom životu u vili Zlatar nakon finalne borbe sa zlim Dinkom. Uskoro će ih razveseliti najljepša vijest na svijetu, ali i posjetiti okrutna bolest te neki novi ljudi koji će učiniti sve da njihovoj neizmjernoj sreći dođe kraj. Jedan od novih likova utjelovit će beogradska glumica Sanja Popović, a na set serije stiže i bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore, glumac Branimir Popović.

Voditeljsku palicu druge sezone popularnog showa 'Masterchef' držat će od ove jeseni Igor Mešin, scenaristički će ga potpisivati Jasna Nanut, a uz Matu Jankovića i Radovana Marčića kuhare će ocjenjivati renomirani chef Dino Galvagno. Za drugu sezonu prijavilo se gotovo 2000 zainteresiranih, no samo najboljih 20 dobit će priliku natjecati se za glavnu nagradu, ali i učeći od najboljih stručnjaka zauvijek promijeniti svoje živote.

U strani serijski program, Nova TV će uvrstiti popularnu srpsku seriju 'Žene s Dedinja' od osam nastavaka, snimljenu na više od 30 lokacija diljem Beograda. Poslije dugo vremena, Srbi su proizveli seriju koja za promjenu nema tipične tradicionalne elemente. Radnja se odvija u elitnom beogradskom naselju u kojem se upoznajemo s pričom o četiri moderne, ali potpuno različite žene. Osim 'Žena s Dedinja', na jesen vas očekuje druga sezona popularne turske serije 'Izgubljena čast' i još mnoge druge.

Televizijska sestra Nove TV Doma za jesen je pripremila pregršt popularnih serija. Tako ćete već ove jeseni moći uživati u trostrukom dobitniku Emmyja Bryanu Cranstonu koji tumači lik u popularnoj seriji 'Na putu prema dolje'. Doma vam donosi treću sezonu ove popularne serije, dok se u Americi počela prikazivati peta sezona, najgledanija u povijesti serije.

Serija 'Besramnici' s obiljem crnog humora u kojoj nije sve tako crno i tmurno adaptacija je britanske verzije serije o obitelji Gallagher. Oni nemaju poštovanja, oni su dragi, prilagodljivi, pomalo divlji i brutalno besramni.