VOLE SE

Novi slavni par: Rita Ora više od mjesec dana ljubi oskarovca Taiku Waititija

27.04.2021 u 14:05

Bionic
Reading

Pjevačica kosovskih korijena prošloga je tjedna objavila fotografiju s redateljem Taikom Waititijem, koja je potaknula nagađanja da će Rita u njegovom novom filmu 'Thor' imati kameo ulogu, ali i da njihov odnos nije poslovne prirode

Najnovije informacije kažu da su pjevačica i redatelj više od mjesec dana bili skupa dok je u Sydneyu snimala The Voice.

Prema pisanju The Suna, Rita (30) i Taika (45) u krugu svojih poznatih prijatelja nisu skrivali da su zajedno i stvari bi mogle postati ozbiljne.

'Zbližili su se još početkom ožujka, ali nisu to razglasili na sva zvona. Međutim, svi njihovi prijatelji znaju za vezu. Stvarno se međusobno vole', rekao je izvor.

Rita je prošloga tjedna objavila niz fotografija uz koje je napisala 'Dobra vremena, uspomene, slučajne stvari na mom telefonu i one koje volim', a na jednoj od fotografija obavijena je rukama slavnog redatelja.

Iako je Taika, sa šiltericom na zakrenutoj glavi djelomično prikrio svoj identitet, Ritini obožavatelji su shvatili o kome se radi pa su krenula nagađanja da bi pjevačica mogla dobiti kameo ulogu u njegovom nadolazećem filmu 'Thor', ali i da bi se moglo raditi o novom slavnom paru.

Nedavno su Rita i Taika primijećeni na izlasku iz privatnog aviona s kojim su u društvu s Chrisom Hemsworthom, njegovom suprugom Elzom i Mattom Damonom doputovali u Sydney iz Gold Coasta.

Holivudske zvijezde u Australiji snimaju Taikin film 'Thor: Love and Thunder', u kojem ć im se pridružiti i Russell Crowe, koji je prošloga tjedna viđen s Ritom u vožnji biciklom.

Dobitnik Oscara i BAFTA-e za najbolji adaptirani scenarij s ratnom dramom 'Jojo Rabit', vjenčao se 2011. godine s novozelandskom filmašicom Chelseom Winstanley. S njom ima dvije kćeri, a vjeruje se da su se razdvojili nakon sedam godina braka.

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Richard Milnes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanska pjevačica kosovskih korijena trenutno boravi u Australiji zbog snimanja glazbenog showa The Voice Australia, a već se okušala i u glumi u filmovima '50 nijansi sive' i 'Lijevi kroše'.

Rita je bila u vezama s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom i Jamesom Arthurom, a 2020. se zaručila s francuskim redateljem Romainom Gavrasom, s kojim je prekinula ranije ove godine.