STIŽE IZAKOVA

Novi početak Izabel Kovačić u Londonu

15.12.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Nakon što se etablirala na hrvatskom tržištu sa svojom modnom markom Lunilou, Izabel Kovačić spremna je za nove poslovne pothvate, a svoju karijeru, kako se čini, namjerava graditi i u britanskoj prijestolnici

'13.12. London, početak nečeg lijepog.' Datum je to koji je na svojoj najnovijoj objavi napisala poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić. Uz to je stavila crno bijelu fotografiju pokretnih stepenica iz londonske podzemne željeznice i na prepoznatljivom znaku, kojim se obilježavaju u Londonu stanice, napisala - Izakova.

To je inače njezino korisničko ime na Instagramu, gdje je prati 455 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta, no, sudeći po Instagram Storyjima koje je lijepa Izabel objavila, tako se zove i njezina nova modna marka koju je odlučila predstaviti upravo u Londonu.

Nakon Luniloua, i već svima prepoznatljive odjeće, osobito one namijenjene najmlađima, Izabel se odlučila na novi pothvat, a čini se kako će, među ostalim, kolekciju činiti, barem za prvu ruku, kožni kaputi.

  • +2
Izabel Kovačić u Londonu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Izabel Kovačić

Sudeći po nekim objavama, i ovoga je puta riječ o održivom modnom brendu, a pripadnice londonske modne scene s Izabel su se družile u Caviar Kaspia London, restoranu smještenom u londonskom Mayfairu, namijenjenom isključivo privatnim članovima.

šaroliko društvo

Brojni poznati pohrlili u kino na gledanje prve emisije o luksuznim nekretninama

Pogledaj galeriju

O čemu je točno riječ i kako se odlučila na takav pothvat doznat ćemo, zasigurno, u narednim mjesecima.