ODLUKA JE PALA

Novi početak Gorana Višnjića: Nakon dvadeset godina života u Americi odlučio odseliti

14.08.2019 u 15:24

Bionic
Reading

U Ameriku je stigao još prije dvadeset godina kako bi ostvario svoj američki san. I doista, u tome je uspio. Posljednjih godina Goran Višnjić snimio je mnogobrojne holivudske filmove i serije, no sada se odlučio za zaokret u karijeri. U dogovoru sa suprugom Evom odlučio je odseliti iz Kalifornije i s djecom započeti novi život u Europi

I dok se u Hrvatskoj još uvijek raspravlja o tome je li posljednji film Antuna Vrdoljaka 'General' vjerodostojno prikazao cijelu situaciju ili ne, glavni glumac u filmu, ujedno Vrdoljakov zet, Goran Višnjić već je u novim pothvatima. U intervjuu za magazin Gloria, 46-godišnji Višnjić otkrio je mnoge javnosti još nepoznate detalje, a sve je iznenadio i potez na koji se s obitelji sprema.

Goran Višnjić prije dvadeset je godina odlučio ostvariti svoj američki san i sa suprugom Evom započeti novi život u Kaliforniji. Ipak, nakon godina života u Americi, gdje su dobili i troje djece - 12-godišnjeg Tina, 10-godišnju Vivien i osmogodišnjeg Viga - bračni par Višnjić odlučio se za novu stranicu u životu.

Osim što je zbog zdravstvenih problema koje su imali sin Tin, ali i 12-godišnja Lana Lourdes, koju je Višnjić dobio sa Šibenčankom Mirelom Rupić, ali i zbog humanih razloga, cijela obitelj prešla na vegansku prehranu, odluka je pala i na preseljenje.

  • +4
Poznati glumac Goran Višnjić u rodnom Šibeniku Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Naime, kako je otkrio, idućeg ljeta cijela obitelj seli u Veliku Britaniju, kako bi bili što bliže djedovima i bakama, kao i Lani Lourdes, koja s majkom živi u Hrvatskoj. Trenutno traže idealnu kuću, a za lokaciju su odabrali Cornwall, a jedan od uvjeta je i velika okućnica u kojoj će svoje mjesto pronaći i njihove mnogobrojne životinje o kojima skrbe.