pogledajte kako izgleda

Novi početak: Doris Pinčić prodaje kuću koju je za vrijeme braka s Borisom Rogoznicom kupila bez kredita

11.04.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Kad je voditeljica 2019. s tadašnjim suprugom u Velikom Polju kupila kuću, bili su glavna vijest prije svega zato što je nisu kupili na kredit, što je u današnje vrijeme prava rijetkost. Zadranka je na Instagramu profilu često objavljivala fotografije iz njihovog doma, a sada ga je odlučila prodati

Kuća voditeljice 'Dobro jutro, Hrvatska' Doris Pinčić prodaje se na Njuškalu po cijeni od 215 tisuća eura, odnosno za 1.618,041 kuna. 'Uredni papiri, vlasništvo 100%, bez tereta', stoji u oglasu. Uz oglas je objavljena detaljna fotogalerija kuće koja se može pogledati ovdje.

'Moderna, niskoenergetska, novoizgrađena katnica s urednim dvorištem, vlastitim parkingom te odvojenim i ograđenim poljoprivrednim zemljištem od 130 m2 za vrt ili druge namjene. Dom za mladu obitelj i sve one koji vole život izvan 'gradske vreve', a opet automobilom na 20 minuta od glavnog kolodvora u Zagrebu. Kuća je izgrađena 2015. godine do razine visokog roh baua te je adaptirana i završena 2017. god. Spojena je na gradski vodovod, plin te kanalizaciju', stajalo je u ranijem oglasu.

  • +4
Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Majka sina Donata i kćeri Gite, voditeljica na HRT-u i jedno od najpoznatijih televizijskih lica - iznenađena interesom za njezin novčanik - prije nekoliko godina otkrila je kako su je i zašto kupili bez pomoći banke.

'Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu, gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo, tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje', izjavila je voditeljica za portal Žene i novac.

Podsjetimo, samo godinu dana nakon što su se s djecom uselili u novi dom, Boris Rogoznica i Doris su se razveli. Voditeljica je trenutno u vezi s trinaest godina starijim poduzetnikom Davorom Guberovićem iz Daruvara.