DA JOJ NE PADAJU NAOČALE

Novi nos Jasne Nanut za novu TV sezonu

18.09.2009 u 11:06

Bionic
Reading

Za razliku od brojnih showbizz kolegica, novinarka Jasna Nanut bez imalo izmotavanja priznaje da se podvrgnula estetskoj operaciji nosa, a na to se odlučila i zbog problema s disanjem

'Prije nekoliko godina imala sam prometnu nesreću tijekom koje sam slomila kost na nosu, koja je nakon toga krivo zarasla', objašnjava Jasna, dodajući kako je zbog toga imala kvrgu na nosu koja joj u početku nije smetala, no s vremenom je počelo budući da su joj zato klizile naočale s nosa.

'Odgađala sam operaciju, a kad sam vidjela da više nemam kud, rekla sam samoj sebi: 'Kud puklo, da puklo!' Na operacijskom stolu Jasna je završila tjedan dana uoči početka nove sezone showa 'Trenutak istine', a priznaje da se nakon svega boji pogledati u ogledalo.

'Lice mi je prekriveno zavojima, sva sam otečena i ne preostaje mi drugo nego vjerovati da će to sve nestati za koji dan', opisuje Jasna svoje postoperativne boljke. 'Nisam pristaša estetskih operacija, barem ne na vlastitoj koži. Pomalo sam kukavica po tom pitanju', izjavila je Jasna za Jutarnji, dodajući da se na bolnu operaciju odlučila i zbog višegodišnjih problema s disanjem.