Billy Zane

Novi imidž zvijezde 'Titanika': Kosa je nestala, stigla je brada

27.10.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Uloga u filmu 'Titanik' obilježila ga je za cijeli život jer nakon njega dobivao je samo uloge negativaca. Možda se njemu to nije sviđalo, no donijelo mu je milijune obožavateljica diljem svijeta koje su ga i voljele zbog tog imidža 'zločestog dečka'

Osim po ulogama u hit filmovima 'Titanik' i 'Fantom', holivudski glumac Billy Zane oduvijek je bio poznat kao veliki zavodnik. Njegovom šarmu nije odolio cijeli niz holivudskih ljepotica, među kojima se našla i britanska glumica Kelly Brook, ali i jedna Hrvatica - manekenka Jasmina Hdagha, s kojom je bio u vezi nešto manje od godinu dana.

  • +10
Billy Zane Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A upravo ga je uloga Caledona Cala Hockleyja u 'Titaniku', u kojem je glumio s Kate Winslet i Leonardom DiCaprijem, obilježila. 'Svaki glumac sanja o tome da bude dio takvog predivnog filma, bio je to pravi blagoslov. Ali u Hollywoodu rijetko tko riskira i zbog 'Titanika' sam postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji te snimate nezavisne, ali i vlastite filmove', izjavio je svojedobno Billy Zane, koji je sve iznenadio svojim novim imidžom.

Pojavivši se na gala večeri u hotelu na Beverly Hillsu, u kojem su se dodjeljivale nagrade Princess Grace, odjeven u crno odijelo šivano po mjeri s leptir-mašnom, na licu Billyja Zanea vidjelo se da, koliko god se trudio, posljedice starenja ne može sakriti, osobito ako skine kapu koja mu je odavno zaštitni znak.

Visoki zalisci odavno su nestali, a Billy Zane sada je na tjemenu gotovo ćelav. Sijedima prošarana brada i tamni brkovi postali su mu nezaobilazni, no prema mišljenju njegovih obožavateljica, sve to pada u vodu kada glumac nabaci zavodnički pogled.