NOVI ŽIVOT

Nove informacije ljudi bliskih palači: Harry i Meghan vjerojatno sele u Afriku

21.04.2019 u 13:42

Bionic
Reading

Kako se piše po britanskim medijima, kraljevski par princ Harry i Meghan Markle u planu imaju veliko preseljenje. Nakon što se malo priviknu na novi život s djetetom, vojvode od Sussexa trebali bi otići u Afriku, s plemenitim ciljem na najviše tri godine

Vojvode od Sussexa trenutno su u slatkom iščekivanju, Meghan Markle svaki bi tren na svijet trebala donijeti svoje prvo dijete i novog kraljevskog nasljednika. Iako je objavljeno da će rođenje djeteta prvo ostati vijest za obitelj i prijatelje, a tek potom biti obznanjena široj javnosti, neke informacije našle su svoj put do medija.

Riječ je o tajnom planu britanske palače da Meghan i Harry usmjere svoju popularnost na nešto korisno i odgovorno. Prema tom planu, 37-godišnja Meghan i tri godine mlađi Harry odlaze živjeti u Afriku.

Tajni planovi na vidjelo su izašli nekoliko dana nakon što su početkom mjeseca Meghan i Harry preselili u Frogmore Cottage u Windsoru, gdje planiraju odgajati svoje prvo dijete.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njihov angažman u Africi, na još uvijek nepoznatoj lokaciji, bio bi u sklopu organizacije Commonwealth i bazirao bi se na humanitarnom radu. Planove o ovoj misiji medijima je otkrio Lord Geidt, britanski ambassador u Americi te ujedno bivši glavni tajnik kraljice Elizabete II.

Zašto baš Afrika, vjerojatno se mnogi pitaju. No, pogleda li se u bližu prošlost, Afrika ima mnogo simbolike u njihovom odnosu, Harryjevu djetinjstvu, a očito tamo žele planirati i budućnost.

Upravo su se u Africi Harry i Meghan zaljubili jedno u drugo, tamo su u kolovozu 2016. prvi puta otišli na zajedničko putovanje. Proveli su nevjerojatnih tjedan dana u Bocvani. Harry je čak u Bocvani nabavio dijamant za zaručnički prsten svojoj voljenoj Meghan. Tamo su proslavili 37. rođendan vojvotkinje od Sussexa na ljeto prošle godine, a Harry nikada nije krio koliko mu ovaj kontinent znači opisavši ga kao svoj drugi dom.

  • +21
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za sada nije poznato hoće li se ovaj plan ostvariti, sve je stalo na nagađanjima, a palača još ništa nije službeno potvrdila. Zna se da će naredne dvije godine vojvode provesti u Britaniji, privikavajući se na roditeljsku ulogu.