perika i kostimi

Nove fotografije Michaela Douglasa iznenadile sve, no ne i Catherine Zeta-Jones

06.02.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Slavni glumac doživio je nevjerojatnu transformaciju za svoju posljednju ulogu, u kojoj utjelovljuje jednu od najslavnijih ličnosti u američkoj povijesti, Benjamina Franklina, a nekoliko prizora sa snimanja je podijelio s obožavateljima

Na jednoj od fotografiji Michaela Douglasa možemo vidjeti u kostimu s perikom i Franklinovim prepoznatljivim šeširom i mantilom dok hrabro plovi morima, a 79-godišnji glumac također je prikazan u svečanom odijelu okružen glumcima i statistima.

Fotografije glumca izazvale su oduševljenje obožavatelja i obitelji, uključujući njegovu 54-godišnju suprugu, Catherine Zeta-Jones koja je izrazila svoje mišljenje iskrenim komentarom: 'Jedva čekam!'.

Par je u braku od 2000. godine, a supružnici imaju sina Dylana i kćer Carys. Na Deauville Film Festivalu 1998. upoznao Danny DeVito. Catherine je odmah očarala Michaela, ali on se njoj nije svidio jer joj je nakon pola sata razgovora rekao kako će biti otac njezine djece. Glumac se u to vrijeme upravo razvodio od Diandre Luker s kojom je bio u braku od 1977. godine.

na luksuznoj jahti

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas zaigrali igru u kojoj smo uživali kao klinci

Pogledaj galeriju

Inače, serija 'Franklin' je zasnovana na knjizi američke spisateljice Stacey Schiff 'A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America', koja je dobila Pulitzera, a kroz osam epizoda istražuje 'uzbudljivu priču o najvećem 'kockanju' u karijeri Benjamina Franklina'.

Radnja je smještena u prosinac 1776. godine kada američki državnik, filozof, izumitelj, fizičar, ekonomist i književnik kreće na svoje čuvene eksperimente u vezi s atmosferskim elektricitetom, a prema sinopsisu serije, njegova 'strast i moć bivaju stavljeni na iskušenje'. Uz Douglasa, u seriji igraju i Noah Jupe kao Temple Franklin, Ludivine Sagnier kao Madame Brillon, Eddie Marsan kao John Adams i Assaad Bouab kao Beaumarchais. Serija je snimana u Versaillesu.

na talijanskoj obali

Priljubljeni jedno uz drugo: Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas snimljeni na luksuznoj jahti

Pogledaj galeriju