2. kolovoza

Nova koncertna sezona s Mariom Biondijem na najljepšoj pozornici Jadrana

05.03.2018 u 11:54

Bionic
Reading

Mario Biondi, jazz i soul pjevač specifičnog glasa, 2. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila izvest će svoje najpoznatije hitove te predstaviti pjesme s albuma koji će svjetlo dana ugledati u ožujku

Na Tvrđavi sv. Mihovila Biondi će predstaviti pjesme s aktualnog albuma Brasil, moćnog glazbenog izdanja na kojem se miješaju elementi soula, jazza, popa i bossa nove, nastali iz suradnje s renomiranim brazilskim glazbenicima i međunarodnim umjetnicima. Ne sumnjamo da će tvrđava odzvanjati ljetnim ritmovima i pozitivnim vibracijama u nezaboravnoj večeri ispod zvijezda.

PSSST! Tvrđava kulture nije zaboravila svoje vjerne članove Kluba, za koje je osigurala 10% popusta pri kupovini ulaznica za ovaj vrhunski koncert! Kupnjom ulaznice u City Pointu individualna članska ostvaruje pravo na popust pri kupnji 1 ulaznice za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na 2 ulaznice uz popust. Broj ulaznica uz korištenje promotivnog popusta je ograničen, stoga požurite po svoju jer je divno biti dio Kluba!