ZNA ŠTO SE NOSI

Nova karijera Brada Pitta: Započeo suradnju sa slavnim modnim brendom

16.01.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Sve je izglednije kako bi se Brad Pitt na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, gdje je nominiran u kategoriji za najbolju mušku sporednu ulogu, mogao pojaviti u odijelu koje je sam dizajnirao. Modna kuća Brioni, poznata između ostalog po elegantnim odijelima po mjeri, pohvalila se kako su ostvarili zanimljivu suradnju sa slavnim glumcem

Zvijezda najnovije kampanje, talijanskog modnog brenda Brioni, 56-godišnji je Brad Pitt, koji 10. veljače napokon doznati hoće li kući ponijeti zlatni kipić u kategoriji za najbolju mušku sporednu ulogu. Ovo je prva modna kampanja za holivudskog zavodnika, koji je osim toga snimio tek reklamu za parfeme Chanel No. 5.

Osim što je pozirao u elegantnim odijelima i smokinzima, Brad Pitt se navodno primio i dizajniranja, a iz Brionija su pustili tek kratko priopćenje u kojem su otkrili:

'Brioni će uskoro pustiti liniju s potpisom Brada Pitta i to na najekskluzivnijim komadima odjeće, uključujući i limitiranu kolekciju odijela i smokinga.'

U odijelu Brioni Brad Pitt je stigao i na nedavno održane Zlatne globuse, gdje je osvojio nagradu za najbolju sporednu ulogu, a u njihovim se smokinzima pojavio i na Filmskim festivalima u Cannesu i Veneciji prošle godine.

Osim Brada Pitta, zaštitna lica Brionija prijašnjih godina bili su Pierce Brosnan, Anthony Hopkins i Samuel L. Jackson.

  • +8
Brad Pitt kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: LIMON / Bauer Griffin / Profimedia