NAKON ZLATNIH GLOBUSA

Brad Pitt i Jennifer Aniston ipak su se družili i to na istoj privatnoj zabavi, a evo čemu su svjedočili prisutni

07.01.2020 u 10:37

Bionic
Reading

Nakon što je ovog vikenda održana dodjela prestižnih Zlatnih globusa, na kojoj je i Brad Pitt ponio kući kipić, slavni holivudski glumac uputio se na after party, koji se održavao u hotelu Sunset Tower, a na kojem je bila i njegova bivša supruga Jennifer Aniston

Cijeli svijet je s neizvjesnošću iščekivao ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa, ne toliko zbog same dodjele nagrada, koliko zbog činjenice da će ovo biti i prvi službeni susret, pred očima javnosti, bivših supružnika Jennifer Aniston i Brada Pitta, a za koje se šuška kako su u posljednje vrijeme u sve boljim odnosima.

Upravo zbog tih informacija mnogi se nadaju kako bi, nakon godina razdvojenosti uzrokovanoj njegovom zaluđenošću Angelinom Jolie, zbog koje je i ostavio Anniston, par sada mogao obnoviti svoju vezu i pokušati sve ponovno.

Izvor: Društvene mreže

Na samoj dodjeli i nisu imali previše kontakta, no svaki njihov potez pomno se promatrao. Tako je nakon što je Pitt osvojio Zlatni globus kao najbolji sporedni glumac u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu', Jennifer Aniston poprilično entuzijastično reagirala na njegovo proglašenje. Ustala je i oduševljeno pljeskala kad je čula njegovo ime, a onda je sjela prije svih drugih.

Kada se, tijekom slavljeničkog govora, Brad Pitt našalio na račun svog ljubavnog života, kamere su u tom trenutku pratile reakciju upravo Jennifer Aniston u publici.

'Poveo bih mamu, ali nisam smio jer ispadne da sam u vezi sa svakom ženom kraj koje stojim pa bi to bilo čudno.'

Nakon službenog dijela većina se uzvanika iz hotela The Beverly Hilton preselila u hotel Sunset Tower, gdje je održan after party, atamo je prva stigla i 50-godišnja Jennifer Aniston zajedno sa svojom bliskom prijateljicom, dizajnericom nakita i bivšom suprugom glumca Tobeyja Maguirea, Jennifer Meyer.

Jennifer Aniston party Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedugo nakon nje u hotel je sam ušetao i 56-godišnji Brad Pitt. Prema izjavama prisutnih na partyju, bivši supružnici prijateljski su bili nastrojeni jedno prema drugome, a u jednom je trenutku, kažu, Jennifer Aniston čak nazdravila svom bivšem suprugu povodom osvojene nagrade.

Na samoj zabavi sjedili su samo nekoliko koraka jedno od drugog, budući da su ih smjestili stol do stola. 'Oboje su se trudili da se od njihovog susreta ne radi fama, iako je bila riječ o privatnom partyju. Brad je ubrzo napustio zabavu, dok se Jennifer, dobro raspoložena, nastavila zabavljati', otkrio je izvor.