NA INSTAGRAMU

Nova fotografija Luke Modrića oduševila sve, a ponajviše njegove suigrače iz reprezentacije

08.02.2021 u 13:16

Bionic
Reading

Na svom službenom Instagram profilu, na kojem ga prati 19 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta, naš najbolji nogometaš Luka Modrić ponajviše objavljuje fotografije i snimke sa nogometnih terena. No, ipak ponekad napravi iznimku i otkrije detalj iz privatnog života. Tako je bilo i sada

Svako toliko nogometaš Real Madrida, ali i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić na svom Instagram profilu objavi neku fotografiju iz privatnog života, koja raspameti 19 milijuna njegovih službenih pratitelja. Brojka je još i veća, jer mnogo je onih koji ga službeno ne prate, no objave sa velikim zanimanjem pogledaju.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je objavio dijelić svoje obiteljske atmosfere. Riječ je o fotografiji nastaloj u njihovom domu u Madridu, gdje posljednjih godina Luka Modrić živi sa svojom obitelji - suprugom Vanjom, sinom Ivanom i kćerima Emom i Sofijom.

Na ovoj fotografiji Modrić, odjeven u iskidane crne traperice i crvenu kariranu košulju sjedi vjerojatno na garnituri, dok mu se u zagrljaj 'ugurao' njegov Ivano, njegovo najstarije dijete. Dok ga nogometaš nježno ljubi u čelo i grli, Ivano se ušuškao u tatinim sigurnim rukama.

  • +4
Vanja i Luka Modrić s djecom Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Fotografiju nisu mogli ne komentirati ni Modrićevi bivši i sadašnji suigrači iz reprezentacije, Dejan Lovren, Mateo Kovačić i Danijel Subašić, koji su redom ostavili emotikone srca, a oglasila su se i neka javnosti dobro poznata imena iz svijeta sporta, poput nizozemsko-marokanskog kickboksača Badr Harija, nogometaša Karima Benzema...