BETI SE VRAĆA KUĆI

Nominirani svi muški stanari

28.11.2008 u 23:56

Bionic
Reading

Od šestero nominiranih glasovi gledatelja presudili su Elizabeti, a sljedećeg tjedna BB kuću zasigurno napušta muški stanar

Nakon gotovo tri mjeseca koje je provela u Tajlandu, Elizabeta se vraća kući. S obzirom da je tamo bila glavna kuharica, sigurno je da će se njen izlazak jako osjetiti, a najviše će patiti stanarski trbusi. Čim je saznala da je ona ta koja izlazi, iste je sekunde uzela kofer u ruke i izletjela iz kuće rekavši svojim cimerima samo 'Bok!'

Big Brother je večeras stanare šokirao takozvanim pravilom pozitivne diskriminacije, što znači da su mogli nominirati samo muškarce. Dok su Sabina i Ornela konačno odahnule, Rinin je komentar bio 'Ajme Bože!'.

Saša je skrušeno nominirao samoga sebe, a od toga je još čudnije što ga je nominirao i Marko, uspkos tomu što mu je Saša zamalo u džep stavio devedeset tisuća kuna. Uz Sašu, nominirani su i svi ostali dečki iz kuće, uključujući i Ivana L i Krešu kojima je ovo prvo iskustvo nominacije.



Osim izbacivanja Elizabete i činjenice da su nominirani isključivo muškarci, zanimljivo je bilo gledati lica stanara kada im je Big Brother objasnio Sašinu tajnu misiju te odluku da su svi osvojili svoj dio kolača, točnije, 11 250 kuna. Stanari, kada su shvatili o čemu se radi, digli su se na noge i čestitali Saši te mu skandirali Sale! Care! Marko, dakle, ipak nije taj koji će samostalno raspoređivati tuđom imovinom.

 

Pratite live stream Big Brothera na tportalu