MNOGO PREPREKA

Njihov početak nije bio lagan: Ljubomorni ispadi Williamove bivše djevojke umalo su ih uništili

27.12.2018 u 06:49

Bionic
Reading

O početku ljubavne veze princa Williama i Kate Middleton javnost zna vrlo malo. Poznato je tek da su se upoznali na sveučilištu St. Andrews u Škotskoj te da su 2007. nakon četiri godine imali kratak i bolan prekid. Sada su isplivali nepoznati detalji o početku veze vojvoda od Cambridgea te ljubavnim ispadima Williamove bivše djevojke, što im je stvaralo velik problem

U svojoj knjizi, koja opisuje romansu britanskog kraljevskog para, autorica Katie Nicholl detaljno donosi neugodne situacije u kojima su se našli Kate Middleton i princ William na početku veze.

Podsjetimo, Kate Middleton i princ William upoznali su se tijekom studija na prestižnom sveučilištu St. Andrews. On je bio tiha patnja svih studentica, a ona nije ni maštala da će se zainteresirati upravo za nju. Prije no što je započeo ljubavnu vezu s Kate, William je imao nekoliko djevojaka.

  • +25
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedna od njih bila je Carly Massy-Birch, također studentica spomenutog sveučilišta, koja je i nakon prekida bila luda za princem te mu je zadavala veliku glavobolju.

Kako je opisano u knjizi 'The Making of a Royal Romance', 2002., kada su William i Kate imali 20 godina, zajedno su otišli na tulum, a na njemu se našla i Carly. Okupljeno društvo zaigralo je zabavnu igru 'Nikad nisam'. Kada je red za postavljanje izazova došao na Carly, ona je izrekla: 'Nikada nisam hodala s dvije osobe koje su u ovoj prostoriji.'

  • +10
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izazov se direktno ticao Williama, koji je bio potpuno šokiran te je promumljao: 'Ne mogu vjerovati da je upravo ovo rekla.' Prozvani William ispunio je svoj zadatak i tako potvrdio da je u vezi s Kate koju je poveo kao pratnju na tulum.

'Svi smo znali da su zajedno, ali to je bio prvi put da smo dobili potvrdu', kazao je jedan od svjedoka neugodne situacije.

Zbog ovog poteza Kate nikada nije imala dobro mišljenje o Williamovoj bivšoj te se nikada kasnije nisu sprijateljile, a navodno je Carly bila velika prijetnja zbog svog problematičnog ponašanja. Živjela je tek nekoliko metara od stana princa Williama i iz svog dnevnog boravka jasno je vidjela spavaću sobu mladog princa.

  • +2
Omiljeni modni dodatak Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na njezinu veliku žalost, William i Kate prebrodili su sve prepreke i 2011. uplovili u bračnu luku. Postali su vojvode od Cambridgea, danas imaju troje prekrasne dječice i izgledaju sretniji no ikad.