vjerna podrška

Nježni prizori: Nikola Karabatić nakon utakmice potrčao u zagrljaj supruge

19.01.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Legenda rukometa Nikola Karabatić postigao je pet golova protiv Hrvatske u njemačkom Kölnu i pritom postao najbolji strijelac Europskih rukometnih prvenstava u povijesti. Sa tribina je za njega glasno navijala supruga Geraldine Pillet, s kojom ima dvoje djece

Nikola Karabatić, francuski rukometni reprezentativac, osim rukometa uvijek ističe još jednu veliku ljubav - svoju obitelj. Markantni sportaš podrijetlom iz Niša i njegova draga plijene pažnju uzornim načinom života bez afera niti skandala, pa ih francuska, ali i regionalna javnost vole pratiti.

Koliko je zaljubljen u svoju suprugu Geraldine Pillet i nakon 13 godina veze moglo se vidjeti i u četvrtak navečer. Nakon utakmice otišao je do tribina i čvrsto je zagrlio, a nježni prizor zabilježili su fotografi. Francuskinja je za Karabatića navijala u dresu s njegovim prezimenom.

I dok se o Karabatiću zna sve, a o njegovoj supruzi poznato je jako malo. Naime, Geraldine Pillet njegova je podrška u svakoj utakmici (uključujući i Olimpijske igre 2012. godine), a zajedno su od 2011. godine.

'Upoznali smo se preko jednog igrača jer je ona najbolja prijateljica njegove djevojke', svojedobno je otkrio Karabatić. Otad su nerazdvojni. Imaju dvoje djece - sina Aleka i kćer Noru. Inače i Geraldine se također bavi sportom - gimnastikom.