naporno vježba

Ana Kurnjikova mjesec dana nakon poroda pokazala zavidnu liniju

30.01.2018 u 10:57

Bionic
Reading

Mjesec dana nakon poroda blizanaca koje je dobila s latino pjevačem Enriqueom Iglesiasom, bivša tenisačica Ana Kurnjikova bacila se na posao i odlučila vratiti svoje tijelo u formu

Krajem prosinca svijet je doznao kako je uvijek tajanstveni par Enrique Iglesias i tenisačica Ana Kurnjikova dobio blizance Nicholasa i Lucy, čime su obradovali obožavatelje diljem svijeta.

Nekoliko dana nakon toga sretni su roditelji putem Instagrama objavili prve fotografije svoje dječice.

My Sunshine

Objavu dijeli 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

Iako je od poroda prošlo tek mjesec dana, lijepa sportašica pronašla je vremena za sebe te prionula na posao kako bi se što prije vratila u formu. Na snimci koju je u kratkom roku pregledalo preko 200 tisuća ljudi, 36-godišnja Ruskinja pokazala je kako vježba u privatnoj teretani, a unatoč trudnoći njezina figura već sada izgleda savršeno.

#monday #backatit 💪🏻 📹 @ashleypeeler

Objavu dijeli 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

U vezi sa šest godini starijom latino zvijezdom je već dugih 16 godina, a svoju intimu drže podalje od očiju javnosti.

My Sunshine

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Tako se do trenutka poroda nije ni znalo da je Ana trudna, a njezina bliska prijateljica  kasnije je za medije izjavila kako se lijepa tenisačica nije posebno skrivala od javnosti.

#sundaymood #joy 💃🏼

Objavu dijeli 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

'Bila je to sasvim normalna trudnoća bez ikakvih rizika. Ana se uopće nije ni morala skrivati jer već godinama živi jednostavan život i voli biti kod kuće', otkrila je prijateljica, a onda se nedavno oglasila i Enriqueova sestra.

  • +13
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Malena Lucy već nalikuje mami Ani, ima plave oči i plavu kosu, dok je Nico više na tatu, malo je tamniji', rekla je tada Tamara Falcó Preysler te dodala kako je cijela obitelj uzbuđena zbog prinova.