LUDILO DO ZORE

Njezini rođendani se pamte: Maja Šuput okupila kolege, prijatelje i poznanike na nezaboravnoj zabavi

23.09.2019 u 11:16

Bionic
Reading

U elitnom zagrebačkom restoranu u podsljemenskoj zoni Maja Šuput proslavila je svoj 40. rođendan. Okružena voljenim suprugom, dragim kolegama, prijateljima i poznanicima uz pjesmu i ples pjevačica je slavila do zore

Iako je rođendan dočekala radno tijekom gaže u Sukošanu, gdje ju je iznenadio suprug Nenad Tatarinov, pjevačica Maja Šuput u nedjelju je pripremila pravo slavlje za širi krug ljudi. Okrugli 40. rođendan osim Maje još će dugo pamtiti i svi njezini uzvanici, zbog dobre zabave, pjesme i plesa kojeg nije nedostajalo.

U restoranu Okrugljak u nedjelju se u večernjim satima počelo skupljati dotjerano društvo, a vesela slavljenica dočekala ih je u ultra kratkoj bijeloj haljinici sa zlatnim krasom, jake šminke i uvijek sređene frizure.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

B day girl #40

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Među prvima je došla njezina kolegica Matina Tomčić sa suprugom, zatim ostatak kolega iz žirija 'Supertalenta' redom Davor Bilman i Janko Popović Volarić.

Uz Majinu obitelj bio je tu i njezin dragi prijatelj i stilist Marko Grubnić, te beauty tim koji se uvijek brine da pjevačica izgleda besprijekorno. Vizažistica Lada Mitrašinović i frizerka Valentina Čajo.

  • +8
Maja Šuput rođendan Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Oko ponoći u prostoriju su ušli svirači i dodatno razveselili ionako živahnu slavljenicu, a potom je osoblje restorana pažljivo dovelo golemu ružičastu tortu s prskalicama. Maja i njezin suprug Nenad rasplesali su se na plesnom podiju uz Oliverove hitove, a onda je palicu preuzeo Davor Bilman kojeg je naša pjevačica izvrsno pratila u stopu.